maanantai 17. marraskuuta 2014

#LetsGetFlexy challenge part 3

Vielä viimeinen osa #LetsGetFlexy challengea. Haaste oli muuten suosittujen Instagram-joogien @kinoyoga ja @beachyogagirl ylläpitämä. He lisäsivät aina päivittäin muutamia erilaisia variaatioita päivän asanasta. Joogamaailmassa nämä kaikki ovat tietysti asanoita, mutta minulle vain venytyksiä.

Day 21

Tässäkin venytyksessä olen edistynyt. Ennen oli täysin mahdotonta saada kyynärpäitä lattiaan. 


Day 22

Kuvassa ei näy, mutta tämä ei ollut etureisivenytys. Tarkoitus oli pitää polvet yhdessä, mikä teki tästä hieman tuskallisempaa. Pääsin asentoon ihan hyvin, mutta rentoutumaan ei päässyt vahingossakaan. Hyi.


Day 23

Vielä yksi tylsä selänkiertovenytys. Pakko siis hassutella.


Day 24

Selänpyöristystä vähän erikoisella tavalla.Day 25

Uusi lempiasentoni skorpioni. Saan tehtyä tämän nykyään aika hyvin, mutta kuvanottopäivänä olin aivan mielettömän jumissa kaikesta treenaamisesta, etten päässyt oikein alkuunkaan. Niinpä Kaisa ja Laura ystävällisesti väänsivät minut tähän työntämällä polvesta ja kyynärpäistä ja siirtyivät sitten itse kuvausasemiin. Tapauksesta on hauska videokin, mutta en uskaltanut julkaista sitä, etteivät ihmiset luule, etten pääsisi tähän myös itse, heh. Eli siis parempikin versio skorpionista tulossa blogiin. 


Day 26

Tämä selännotkistusliike on myös yksi lemppareistani, koska tykkään seisoa käsilläni ja tykkään venyttää selkää. Aina on pieni pelko, että peppu luiskahtaa lattiaan ja käy huonosti, mutta toistaiseksi niin ei ole käynyt. Kannattaa kuitenkin aloitella tätä liikettä rauhallisesti ja varovaisesti. 


Day 27

Tässä liikkeessä olisi tarkoitus painaa kantapäät lattiaan… Eli ei siitä sen enempää.Day 28

Tässä liikkeessä näkyy taas se, että venäytin jotakin takareidestä jokin aika ennen kuvan ottamista. Ihan mielenkiintoinen kuva, kun edessä näkyy vain minä ja takana epämääräinen määrä jalkoja.


Day 29

Tämä kuva oli yllättävän hankala ottaa siten, että kaikki olisivat samaan aikaan omassa parhaassa asennossa. Kauan sitä yritettiin ottaa ja vihdoin syntyi tämä. Woohoo!


Day 30

Tämäkin on muuten tosi hauska kuva, mutta näytän tuolla takana aika hassulta, kun peilistä näkyy kuvajaiseni. En siis ole vinossa, kuten kuvassa näyttää, vaan tuo selältä näyttävä on oikeasti peilistä heijastuva olkapääni. Eikä peppuni ole ihan noin iso vaan siihenkin on tullut tuplausta peilin kautta.


Day 31

Ja viimeisenä päivänä saimme rentoutua lootusasennossa.


Sellainen haaste tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti