sunnuntai 16. marraskuuta 2014

#LetsGetFlexy challenge part 2

Ja haaste jatkuu..

Day 11

Tämä siltavariaatio on minulle todella rankka. Nyt jälkikäteen en oikeastaan edes muista, missä tämä tuntui pahiten, mutta tuntui kyllä. Puhuimme Lauran ja Kaisan kanssa monta kertaa haasteen aikana, että helposti kuvia katsellessa unohtuu, miten ison työn ja tuskan takana sekin kuva oli. Minulla on nyt vähän sama fiilis. Tuntuu, että kyllähän minä tuollaiseen asentoon heitän vaikka tästä kylmiltään. No, ehkä en nyt kuitenkaan kokeile..


Day 12

Tästä kuvasta olen eniten ylpeä. On se vaan niin hieno. Omakin spagaatti painuu kivasti pohjaan, kun tulee vähän painoa yläpuolelta. 


Day 13

Näistä selänkiertovenytyksistä emme oikein tykänneet, mutta pakko nekin oli tehdä, kun olivat haasteessa mukana. Syymme oli, että eihän ne näytä yhtään hienoilta kuvissa. Ja millä lisätään kuvan mielenkiintoisuutta? Ottamalla paidat pois tietenkin. Kaisan kanssa esittelemme tässä Vertical Clubin lempparitoppimme takaosaa. (Low Cut Top ostoskoriin tästä. Tämän ei ollut tarkoitus olla mikään mainoshaaste, mutta mainitsen nyt, kun tämä ihan oikeasti on lempparitoppini tällä hetkellä.)


Day 14

Tämä oli myös mielenkiintoinen uusi venytys. Aika hardcore, mutta hauska. Itse en tajunnut, että nilkat piti nostaa vielä ilmaan lattiasta, mutta emme jaksaneet enää ottaa uutta kuvaa korjataksemme tämän. 


Day 15

Toinen tylsä selänkierto. Ei mitään kommentoitavaa.


Day 16

Selkäni näyttää taipuvan mielenkiintoisen kulmikkaasti löysän paidan takia. Tästäkään ei sen kummempia kommentteja.


Day 17

Tästä tuli kertaheitolla uusi suosikkihassutteluvenytykseni. Lootusasento, jalat ylös ja kädet välistä läpi. Kuka näitä keksii? Lootusasento on näköjään toinen bravuurini. Tästä on myös hauska videoextra Instragramissa, nimimerkillä xtints. Käy katsomassa, jos instagrammaat.


Day 18

Ja sitten taas näitä epäreiluuksia. Kyllä minäkin spagaatissa pääsen etujalan päälle makaamaan, mutta näin päin täysi mahdottomuus. Tosin, tässäkin olen saanut jalan korvaan, kun joku on painanut. Tässä kuvassa lisäksi on huonompi jalkani, koska venäytin paremman puoleni hieman ennen tämän kuvan ottamista. En onneksi kovin pahasti, koska jalka alkaa olla jo pikkuhiljaa palautunut. Huh, pelästyin jo, että menettäisin toisenkin puolen spagaatin, mutta sieltä se alkaa taas tulla.


Day 19

Ei kommentoitavaa.


Day 20

Kaisa ei halunnut kyseisenä päivänä kuvata tätä liikettä selkävaivojen takia, joten päädyimme tällaiseen ratkaisuun. Pähkinöitä kuvauseväänä.


Vielä tulossa viimeiset 11 kuvaa. Hienoimmat liikkeet tietenkin loppupäässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti