sunnuntai 11. toukokuuta 2014

+2 uutta trikkiä

Koska YouTube-tilini on erittäin hämärä eikä keskustele Bloggerin kanssa, päätin kokeilla, voiko videot ladata suoraan koneelta Bloggeriin. Kommentoi, jos et saa videoita näkymään. 

Seuraavat videot ovat pääsiäistreenin tulosta. Olin todella tyytyväinen pääsiäisen saavutuksiin ja olisin halunnut kirjoittaa niistä heti blogiinkin. Jostain syystä en kuitenkaan ole jaksanut.

Aloitin treenaamalla kärrynpyörää tangolla. Tämä oli minulle pitkään sellainen ärsyttävä traumaliike. Olin erittäin ylpeä, kun opin liikkeen muutamalla yrittämällä, kun sitä ensimmäisen kerran treenasimme tunnilla. Kerrankin opin nopeasti jotain, joka ei kaikille ollut ihan helppo. Opin sen jopa monella eri otteella… kunnes viimeisellä toistolla jalkani törmäsi tankoon, menetin tasapainoni ja putosin pepulleni lattialle. Auts.. Sen jälkeen en enää uskaltanut kokeilla kärrynpyörää yksin. Tarvitsin aina apulaisen. Vaikka avustus olisi ollut kuinka vähäistä, en kuitenkaan uskaltanut tehdä yksin. Nyt vihdoin pääsiäisenä meillä oli valmiina matot yhden tangon alla ja keksin, että nyt ei sattuisi, vaikka putoaisin. Pikkuhiljaa kerta kerralta jalat nousi korkeammalle, kunnes se vihdoin meni. Ihan ite! Jee! Videolla kauheat jännityskoukkujalat, mutta hei, traumaliike selätetty, joten annan itselleni anteeksi. Jippii!Toinen pääsiäistreenin huippukohta oli tämä otteenvaihto ayshassa. En ollut ennen pääsiäistä kertaakaan kokeillut vaihtoa ilman niinsanottua perämiestä, eli tyyppiä, joka pitää peräpäästä kiinni. Taas matot tangon alla uskalsin kokeilla. Monta yritystä sai tehdä, mutta onneksi sieltä kääntyy aika turvallisesti alas, vaikkei tasapainoa saisikaan pidettyä. Kunhan vaan saa tangosta uudelleen kiinni, mutta siinä ei ollut mitään ongelmia. Tämä on suhteellisen helppo otteenvaihto. Ja woohoo, mitkä bileet, kun se aysha vihdoin vaihdon jälkeen jäi vakaasti paikoilleen. Eikö se niin mene, että kun kerran on tehnyt, niin sen osaa? Ei vaan vaihto onnistuu aina silloin tällöin, mutta ei todellakaan joka kerta. Harjoitukset jatkuvat, mutta olen silti todella ylpeä, että olen jo siinä vaiheessa, että välillä onnistuu. 


Opin myös pari muuta toisille helppoa mutta itselleni vaikeaa temppua pääsiäisen aikana. Välillä ärsyttää, kun oma oppimiseni on niin hidasta, mutta toisaalta riittääpä sitten haasteita pidemmäksi aikaa. Olen tämän vuoden aikana treenannut tankoa säälittävän vähän, mutta ehkä innostus taas syttyy, kun huomaan, että vielä voi oppia uutta. Ja en tarkoita sillä, että osaisin jo kaiken opittavan, vaan sillä, että minunkin on mahdollista oppia yhä vaikeampaa.

4 kommenttia:

 1. Pro vinkki. Menet Youtubeen siihen videoosi, sitten valitset videon välilehdeltä Jaa, ja siitä sitten Upota, ja kopioit sen html-koodin. Sitten liität sen koodin Bloggerissa, kun kirjoitat tekstiä, siellä oikealla yläkulmassa on se välilehti, jossa on html ja toisessa luo. Otat sen hmtl, ja liität sen kopioidun koodipätkän siihen kohtaan, mihin videon haluat. Youttubessa voit valita sen videon koon, jos tuntuu että tulee liian iso.

  Minun Youtube ei ole varmaan vuoteen jutellut blogerin kanssa, veikkaan sen johtuvan siitä, että ajan saatossa mulle on jotain kautta tullut useampi Googletili, ja youtube ja blogger on päätyneet eri tileille, joten ne ei tajua enää toistensa olemassaolosta yhtään mitään. En ole halunnut luoda useita tilejä, mutta joskus tuli tää Googlen fanaattisuus, että ihmisillä pitää olla myös omalla kokonimellä oleva tili, johon liittyy Google+. En oo ees tajunnu, että näin on käyny. Ärsyttävä firma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitti paljon vinkistä! Oonkin yrittänyt mainita tosta ongelmasta usein siinä toivossa, että joku kertois ratkaisun. :D Mulla kävi samoin. YouTubeen kirjautuessa kysyttiin aina, haluatko käyttää tiliä koko nimellä. Vastasin aina, että en halua. Ja jossain vaiheessa tili jakautui sitten kahteen. Möh.. Mutta ehkä tää näillä vinkeillä lähtee taas skulaamaan.

   Toinen, mitä oon miettnyt: Näkeekö jostain, kun bloggari vastaa sun jättämään kommenttiin? Kun sä oot aina niin nopeesti vastaamassa mun vastauksiin, mutta mä aina unohdan käydä tsekkaamassa vastaukset kommentteihini toisten blogeissa.

   Poista
 2. mihin kadonnut saija... päivittelehän taas. kivaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monta juttua on jo luonnoksena, mutta ei vaan saa aikaan.. Mutta tulossa on! :) Ihanaa kesää myös sulle!

   Poista