keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Jalka päähän -haaste

Venyttelyn merkeissä jatketaan blogin puolella. Saan usein päähäni erilaisia tavoitteita. Niitä tulee oikeasti viikottain. Tällä kertaa olen keksinyt, että haluan saada spagaatissa takajalan kiinni päähän. Tämän postauksen kuvat ovat kaikki maaliskuun loppupuolelta.


Tämä ylläoleva kuva oli lähtötasoni. Spagaatti ei ole ihan pohjassa, mutta tuntuu silti ihan mukavalta nostaa takajalka pystyyn. Joinain päivinä pystyn valumaan spagaatissa niin alas, että voin ihan mukavasti "istua" asennossa, mutta useimmiten se jää hieman huteran oloiseksi.Kokeilin myös lonkankoukistajavenytyksestä saada jalkaa kohti päätä. Seinästä on apua, kun voi vähän "kiivetä" alaspäin. Nyt on kova tahto saada se jalka päähän ihan missä vain asennossa. Tavoitteelleni ei ole mitään erityistä syytä. Se olisi vain hauskaa.Ja viimeisenä tämä, josta olen kaikkein ylpein. Sehän on jo melkein siellä! Tosin otsahiukset tuossa tekevät pientä optista harhaa, mutta silti. Spagaatti on kyllä aika kaukana lattiasta tässä kuvassa. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa.. Olen sanonut tuhannesti, mutta sanon edelleen: voi kunpa jostain löytyisi se motivaatio venytellä. Kovasti tahtoisin olla notkea, mutta venyttelen todella harvoin. Miksi? Ehkä täytyisi keksiä taas joku haaste, jonka edistymistä täytyy julkisesti esitellä päivittäin. Ulkoinen motivaatio, paras motivaatio?

Ja ihan lopuksi täytyy vielä vähän iloita, että jee, aurinko! Ihana ihana kevät! Pikkuruinen farkkutakki on kaivettu esiin, pesty talven jäljiltä ja otettu käyttöön. Ostin myös uudet aurinkolasit. Päätin, että vaikka näyttäisin miten tyhmältä, laitan tänä kesänä silmien hyvinvoinnin ulkonäön edelle. Aurinkoista päivää kaikille!

2 kommenttia:

  1. Tuo jalka päähän onkin kyllä hieno tavoite, ja sullahan toi tosiaan näyttää olevan jo ihan hilkulla. Oispa kyllä mahtavaa, kun jostain voisi vaikka ostaa (tai mieluummin ottaa ilmaiseksi) venyttelymotivaatiota, miten se onkin jotenkin niin ärsyttävää ja kuivikasta puuhaa, melkein ennemmin tiskaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ärsyttävää, kun jotkut oikein HALUAA aina venytellä, ja ite oon tällänen.. Mutta hitaasti ja varmasti on munkin venyvyys parantunu, vaikken kovin aktiivinen olekaan. Hei, hauskaa, kun kommentoit. Löysin nyt uuden seurattavan blogin. ;)

      Poista