keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Pole Warrior -treeni 15.3.

Tänään on tarjolla paljon kuvia, koska treenejämme oli kuvaamassa tankotanssitapahtumia paljon kuvannut Nina Saksman. Ninalla ja Tuula Ylikorvella on oma Facebook-sivu ja molempien kuvia pääsee kurkkaamaan täältä.

Kuten olen blogissani aiemmin maininnut, käyn tankotanssin supertähti Oona Kivelän PowerPole-tunneilla Gymillä. Sitä kautta olen päässyt joihinkin aivan mahtaviin treeneihin, mukaan lukien viime lauantain Pole Warrior -treeni uudella TFW Helsinki -salilla. Jännitti kauheasti etukäteen, koska viime kerta Saiffalla oli niin rankka. Jännitys kuitenkin laantui hieman, kun pääsimme paikan päälle. Olen sellainen etukäteen jännittäjä.. Tässä pidemmittä puheitta itse treenikuviin.


Treeni alkoi kevyellä lämmittelyllä. Coachimme Johannes Hattunen piti huolen, että kaikki teki täysillä ensi hetkistä lähtien. Haarahyppyjä tehtiin jämptisti 10 toiston seteissä, ja jos joku mokasi, tehtiin uudelleen. Tehokasta. 


Vaikka tekniikka kuulostaa kirjoitettuna rajulta, oli kaikille kuitenkin koko ajan hymy huulilla ja hyvä fiilis. Vaikka Johannes on tiukka, on hän kuitenkin ennen kaikkea kannustava. Ja siitä Training For Warriors -ideologiassa onkin kyse: kannustuksesta. 

Coach Hattunen

Hyppylämmittelyjen jälkeen teimme vielä erilaisia sykettä ja hikeä nostattavia harjoitteita lattian poikki.


Ylemmässä kuvassa viilettä tietenkin mittarimatojänis, joka kipittää ensin mittarimatona lankkuasentoon ja ottaa sitten suuren loikan käsien ohi. 
Seuraavaksi hämähäkki, joka tekee jaksamisensa mukaan punnerruksen joka askeleen välissä. 


Kolmas lämmittelyliike oli kalkkuna, joka eteni askelkyykyillä ja kuopaisi aina joka askeleen jälkeen takajalallaan. Ja viimeisenä vauvakarhu, joka vei voimat erittäin tehokkaasti. Lattian poikki edetään konttausasennossa, polvet sentin verran irti lattiasta, mahdollisimman pienillä askelilla ja mahdollisimman nopeasti. Huhhuh.. On raskaampi kuin miltä kuulostaa ja näyttää.

Lämmittelyjen jälkeen pääsimme itse asiaan eli Hurrikaaniin. Olin selvästi niin epäedustava Hurrikaanin aikana, ettei filtterin läpi päässyt kuin tämä yksi kuva, joka on alla. Hehe. Kuvassa meneillään Russian Twist -vatsalihasliikkeet. 


Treenissä tehtiin parin kanssa vuorotellen kolme kierrosta, jokaisella kierroksella kolme settiä. Ensimmäisellä kierroksella oli 20 sekuntia sprinttausta, punnerrukset ja vatsat. Ja sama vielä kaksi kertaa uudelleen. Parin tehtävä oli laskea toistot ja kannustaa. Sitten vaihdettiin rooleja. Toisella kierroksella punnerrusten tilalla leuanvedot tai trx-soutu, ja kolmannella burpeet. 

Treenin jälkeen oli voittajafiilis. Eikä treeni tuntunut enää niin rankalta kuin viime kerralla. Tällä kertaa tiesin jo, mitä odottaa. Ja saatan olla paremmassa kunnossakin, en tiedä. 


Loppuun Oona veti meille vielä venyttelyt ja loppurentoutuksen. Kuvassa Oonan malli ja taka-alalla oma versioni. Ei taivu minulla vielä ihan yhtä hyvin. 

Love-sukkani pääsivät lähikuvaan rentoutuksen aikana.


Ihana fiilis jäi treenistä. Olin aivan hyperinä ja onnellinen loppuillan. Ostin TFW:lle samalla 10 kerran kortin. Pakko olisi siis jaksaa tuolla käydä, jotta saan kortin käytettyä. Treeni on kyllä erittäin hyvä, mutta pelottaa ehkä vähän mennä ilman omaa tuttua paria.

Tässä vielä meidän virallinen yhteiskuva. Huomasin vasta nyt, että tämä kuva on otettu ennen aikojaan, kun mahtava coachimme ei vielä ollut mukana. Höh! Kiitos paljon hyvästä treenistä, Oona ja Johannes!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti