perjantai 21. maaliskuuta 2014

GoExpo ja Lorna Jane -ostokset

GoExposta on jo kauan aikaa, mutta milloinpa minä olen ollut ajoissa juttujeni kanssa? Vierailin messuilla perjantaina 7.3. Lipun sain työpaikkani puolesta ja lähdimme yhdessä kollegoiden kanssa viettämään messupäivää. Haluan aina kovasti messuille, mutta loppujen lopuksi en ihan hirveän kauan niillä viihdy. Käyn läpi vain muutamat kiinnostavimmat ständit ja lähden pois. Minusta ei siis ole kiertämään messupisteitä tuntikausia. Onneksi kollegoiden joukosta löytyi samanhenkistä porukkaa. 

Ensimmäisenä tietysti kävimme läpi kaikki jaeltavat syömiset. Tuli maistettua proteiinirahkoja, -patukoita ja -juomia. Nälkä ei ainakaan päässyt yllättämään. Lisäksi joltain pisteeltä sai proteiinisipsejä. Mielenkiintoista. Ilmaisten näytteiden lisäksi ostin vielä kasan proteiinipatukoita (jotka olivatkin sitten ärsyttävän sotkuisia syötäviä, joten eivät pääse laukkuun hätävarapatukoiksi) ja ihanaa Skarppi näkkäriä. Tutustuin tuotteeseen jo viime vuoden Elintarvikepäivillä, jolloin osallistujat saivat mukaansa pussillisen tätä herkullista näkkäriä, joka oli ehdolla vuoden Tähtituotteeksi. (Elintarvikepäivillä olin opiskelujeni puolesta. Olenhan elintarvikekemian opiskelija.) Nyt kun näin pussukoita uudelleen, oli pakko ostaa. Ja nopeastihan se meni parempiin suihin. 

Ja seuraavissa kuvissa sitten muut ostokset. En osaa ottaa itsestäni poseerauskuvia, joten esittelen vaatteet omalla tyylilläni. Käsillä seisoen.


Löysin messuilta kauniin Astan ja hänen Lorna Jane -pisteensä. Tutustuimme Astan kanssa, kun viime vuonna voitin hänen firmansa Lavli Oy:n järjestämän Extreme Run -kilpailun. (Postaus tässä.) Samalla tutustuin minulle täysin uuteen vaatemerkkiin Lorna Janeen. Aivan ihania urheiluliivejä. (Tai minä itse kutsun näitä ihan vain urheilutopeiksi.) Harmittaa, kun merkillä ei ainakaan vielä ole liiveihin mätsääviä alaosia, jotka sopisivat tankotanssiin. Niin täydellisiä topit ovat, ja yhteensopiva alaosa olisi todella kiva.   Kaikki kuvissa näkyvät vaatteet olivat viimeisiä kappaleita. Lorna Janen ideahan on, että joka kuukausi tuodaan uusia tuotteita eikä vanhoja malleja tehdä enää lisää. Samoja vaatteita ei siis näe ihan jokaisen päällä. Mahtava juttu yksilöllisyyttä hakeville.


Nämä kaksi toppia ovat olleen jo ahkerassa käytössä tankotanssitunneilla. Rakastan LJ-toppien erikoisia selkämyksiä. Ne ovat kaikki myös sopivasti tukevia, ja omistani löytyy myös pienet poisotettavat toppaukset. Itse tykkään toppauksista, mutta mahtava juttu, että ne saa halutessaan myös pois. Ja topit pysyvät myös tukevasti päällä tankotanssiessa. Ei ole vilautusvaaraa.

Shortsit taas ostin kesää ajatellen ihan normaalikäyttöön, ei niinkään urheiluun. Olisin ehkä voinut ottaa vielä lähikuvat, mutta eipä se kai niin justiinsa ole. Näitä ei kuitenkaan enää ole verkkokaupassa myynnissä. Mutta tsekatkaapa sieltä, mitä muuta on. Joka kuukausi tulee tosiaan uusia juttuja. Ehdin jo ohimennen ihastua tähän mustaan hupulliseen urheiluliiviin. Ah, kukahan sen minulle ostaisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti