sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Bloggaajan paluu

Olin kirjoittanut lähes valmiiksi treeniviikkopostauksen viikolta 8, mutta päätin, etten haluakaan julkaista sitä. Mutta lyhyesti ja yksityiskohtiin menemättä: kroppani väsähti. En pystynyt enää edes seisomaan ilman huimausta ja pahoinvointia, saati sitten treenaamaan. Ei mitään käsitystä, mistä tämä kuuden päivän pakkolevon aiheuttanut olo johtui, mutta ilmeisesti kroppani otti tarvitsemansa levon tällä tavalla.

Ja koska en nyt jaksa kirjoittaa erillisiä treeniviikkopostauksia viikoilta 8-10, jätän ne nyt väliin, ja kirjoittelen ehkä kuun lopussa treenikuukausipostauksen. Tai sitten en. Katsotaan nyt, mistä innostun kirjoittamaan.


Mutta mitäpä tänne kuuluu? Ihan hyvää. Minulla on nyt kolmen viikon ajan ollut omat tunnit Vertical Clubilla keskiviikkoisin. Ja ensi viikolla alkaa uusi lukkari, jossa minulla on tunnit keskiviikkoisin ja torstaisin. Lisäksi vedän yksityistunteja ja sijaistan muiden viikkotunteja satunnaisesti. Tuntien vetäminen on ollut todella kivaa, mutta paljon on vielä opittavaa ohjaamisesta. Joka kerta tuo kuitenkin lisää kokemusta ja varmuutta. Always a student. Sen asenteen olen oppinut inspiroivalta huippubreikkaajalta Johannes Hatsolo Hattuselta.

Hattunen avaa muuten huomenna maanantaina uuden Training For Warriors -salin Helsinkiin ystäviensä Elastisen ja Petri Rasasen kanssa. Elastinen on salilla (ainakin toistaiseksi?) vain omistajan ominaisuudessa, ja Hattunen ja Rasanen hoitavat valmennuksen. Tästä tutustumaan sivuihin ja tästä tykkäämään Facebookissa. Kyseessä ei ole siis kuntosali vaan toiminnallisen harjoittelun sali. (Pahoittelen, jos käytän vääriä sanoja. En ole ihan niin mukana tässä skenessä, että tietäisin tarkat termit.) Olen itse päässyt nauttimaan Hattusen treeneistä kahdesti. Elokuussa hän veti treenit gymiläisille ja joulukuussa pääsin avecina Saiffan Bodyweight training -tunnille. Elämäni rankimmat mutta samalla palkitsevimmat treenit. Tahti on tappava ja treeni rankkaa, mutta kannustus on niin hullun kovaa, ettei treenistä voi olla nauttimatta. Varsinkin tunnin jälkeen on mieletön voittajafiilis. Hattunen on ovela ja laittaa osallistujat treenaamaan pareittain. Kukaan ei pääse laistamaan yhdestäkään liikkeestä, koska jokainen toisto lasketaan, mutta toisaalta parin kannustuksen voimalla jaksaa aina vielä yhden. Myös Hattunen kannustaa ohjattaviaan sellaisella energialla, ettei mitään rajaa. Näitä treenejä kutsutaan Hurrikaaneiksi. Toisaalta pelottaa mennä ensi lauantaina tähän tappotreeniin, mutta toisaalta odotan innolla. Voi apua! Onneksi treeneihin on tulossa paljon tuttuja, niin ei pelota niin paljon.


Ja hypäten täysin uuteen aiheeseen: maaliskuun alussa alkoi Instagramissa #backbendmadness2014-haaste. Siinä kolme joogia laittavat maaliskuun ajan joka päivä kuvan jostakin selänvenytysliikkeestä. Jokaisella on hieman erilainen versio: helppo, keskitaso ja vaikea. Osallistuin tähän haasteeseen, ja tähän mennessä on ainakin ollut kivoja liikkeitä. Instagram-käyttäjänimeni on xtints, jos kiinnostaa seurata haasteen etenemistä ja tietysti kaikkia muitakin kuvia. Toisaalta samat kuvat näkyvät yleensä blogissakin, joten sinänsä siellä ei ole mitään uutta.

Ainiin, ja muistakaahan seurata Vertical Clubin nettisivuja ja/tai Facebookkia, koska ensi viikolla paljastetaan, mikä huipputarjous tuntikorteista on tarjolla Avoimien ovien päivänä la 15.3. klo 12-15. Tuohon aikaan myös vapaatreenikäytössä kaksi tankosalia ja rengastrapetsisali. Olen itsekin paikalla silloin.

Ja kun kerran nyt kaikkia tapahtumia mainostetaan, niin sanotaanko vaikka vielä, että UniSportilla on Töölössä pe 14.3. Late Night with UniSport. Erilaisia uusia ja vanhoja tunteja tarjolla puolille öin asti. Kertamaksullakin pääsee, mutta siinä tapauksessa suosittelen menemään ajoissa paikalle, koska tunnit ovat varmasti aika täyteen varattuja. Late Nightiinkin olen todennäköisesti tulossa. Ihan vapaa-aikaa viettämään.

Eli jossain näistä paikoista nähdään! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti