lauantai 22. maaliskuuta 2014

#backbendmadness2014

Löysin kaverini kautta Instagramista hauskan selänvenytyshaasteen. Haaste kulkee hashtagilla #backbendmadness2014. Sen on laittanut aluilleen joogit ja ilmeisesti se on myös tarkoitettu lähinnä joogan harrastajille, mutta kaikki ovat tervetulleita mukaan. Minäkin tietysti halusin mukaan haasteeseen, koska samalla saa otettua kuvia blogiakin varten. No, asennot eivät välttämättä ole minulla kovin hienoja, ja kuvanlaatukin joissain on surkea. Mutta on siellä jokunen kivakin asento. Jos seuraat jo minua Instagramissa (@xtints), niin tässä ei ole mitään uutta. Ainoastaan se, että nämä kuvat ovat muokkaamattomia. Haasteen kuvat pitäisi ottaa aina kyseisenä päivänä, mutta kuten kuvista voi ehkä päätellä, olen välillä unohtanut tai en ole jaksanut, joten olen silloin ottanut pari kuvaa kerralla.

Laitan kuvat tänne osissa. Tässä 8 ensimmäistä.

Day 1

Olisin ehkä pystynyt venyttää enemmänkin selkää taakse, mutta mielestäni mallikuvissa oltiin aika suorana. Ehkä. En muista enää.


Day 2

Tässä piti olla lantio maassa, mutta jalat jännitettyinä siten, että ne hieman irtoavat maasta. 


 Day 3

Tämä venyttää etuolkapäitä, ei niinkään selkää. Kaikki haasteen asennot eivät ole puhtaita selkävenytyksiä.


Day 4

Tässä piti olla kädet suoraan olkapäiden alapuolella ja lantio sai nousta ilmaan. Jalat edelleen jännitettyinä ja irti lattiasta. Reitenikin ovat tässä hieman ilmassa, mutta se ei ehkä kuvasta näy.


Day 5

Joka päivä on valittavana muutama eri vaihtoehto ja viidentenä päivänä kokeilin kahta. Tuo ensimmäinen on se, minkä laitoin Instagramiin ensin, koska ajattelin, että tuo seuraava on minulle ihan mahdoton. Tähän ensimmäiseenkin pääsy oli minulle kyllä yllätys. 


Toisen version lisäsin Instagramiin myöhemmin, kun huomasin, että pystyn siihen sittenkin. Ei tuo ehkä näytä kovin vaikealta, mutta oikeasti tuntui todella raskaalta ja kroppa tärisi. Mutta tein sen!


Day 6

Tämä kuva taas on ihan kauhea. Ei muuta sanottavaa. 


Day 7

Tätä ja seuraavaa kokeilin yhtenä aamuna ennen työpäivän alkua, ja siksi olen työpaita päällä ja farkut jalassa. Tämä oli haasteen ensimmäinen asento, jossa pää on yhtenä tukipisteenä lattiassa. Tuntui erittäin epämukavalta, varsinkin kovaa lattiaa vasten. Olisin toki voinut ottaa maton. En tiedä, miksi oli pakko tehdä kovalla lattialla. Mutta hitto, tähänkin asentoon pääsin. Ei se priimaa ole, mutta pääsin. Ja joo, kylmällä selällä tein… Mitä nyt vähän painoja siirtelin salilla ensin lämmittelyksi. 


Day 8

Joogassa silta ilmeisesti tehdään tällä tavalla jalat koukussa, joten nyt tein minäkin. Tämä on se maksimi, miten lähelle toisiaan saan jalat ja kädet. Ja juu, kylmällä selällä. Ehkä kunnon lämmittelyn jälkeen menisi paremmin. Täytyypä joskus kokeilla. Siinä nämä kahdeksan ensimmäistä. Haaste jatkuu maaliskuun loppuun. Haasteen emäntien Instagram-tilit löytyvät nimillä @kinoyoga, @fitqueenirene ja @beachyogagirl. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti