sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

#backbendmadness2014 osa 3

Kuten viimeksi kirjoitin, selänvenytyshaasteen asennot vaikeutuvat koko ajan kuun loppua kohti. Mutta toisaalta asennot ovat myös paljon mielenkiintoisempia. Jännä juttu muuten, kun omasta mielestäni en veny hyvin hartioista, mutta toiset taas ovat sitä mieltä, että venyn. Kuulen sitä ihan suhteellisen usein. Mikä kohta minulla sitten oikein ottaa vastaan? Esimerkiksi tässä postauksessa näkyy, miten kaukana ollaan vielä siitä, että saisin käsillä yläkautta jalasta kiinni. Seuraavista kuvista voi yrittää pohtia, mistä kiikastaa..

Day 16

Näyttää helpolta, mutta yllättävän vaikea minulle. Aluksi tuntui, ettei minun yksinkertaisesti ole mahdollista laskea kyynärvarsia maahan sillasta. Aloin jo tuskastua, mutta päätin sitten, että minun on PAKKO päästä tähän. Kyse oli siis vain siitä, etten pystynyt pitämään tasapainoani. Lopulta muutamien yritysten jälkeen löysin sellaisen asennon, jossa pysyn. Tarkoitus oli saada jalat suoraksi, mutta tämä oli tällä kertaa paras, mihin pystyin.


Day 17

 Tämä seuraava oli hieman helpompi, koska alempi jalka sai olla kunnolla koukussa. Ylempi jalka pitäisi saada kohtisuoraan ylöspäin. Jatketaan harjoituksia.


Day 18

Seuraavana oli vähän samantyyppinen liike kuin edellisenäkin päivänä. Tässä jalan sai helposti kohtisuoraan.


Day 19

Tästä liikkeestä en oikein osaa sanoa mitään. Vastakädellä kiinni jalasta ja veto mahdollisimman korkealle. Minun tekemänä näyttää vähän chillailulta, mutta uskokaa, että vedin jalkaa niin paljon ylös kuin pystyin. Heh.


Day 20

Päivä 20, jolloin meinasin luovuttaa koko haasteen. Tämä oli kaikista helpoin variaatio ja sekin minulle hurjan vaikea. Kuva näyttää rauhalliselta, mutta oikeasti tasapaino petti jatkuvasti. Vaikein versio olisi ollut Dancer's pose, joka on siis juuri se liike, jossa otetaan käsillä yläkautta jalasta kiinni. Se, josta minun versioni näkee tuossa postauksessa, jonka linkitin alkuun. Onneksi näinkin hyvä kuitenkin saatiin, niin ei tarvinnut luovuttaa.Day 21

Tästä kuvasta voi ilmeestäni lukea, miten kovaa keskittymistä tasapainon pitäminen taas vaati. Vähän samantyyppinen asento kuin kerran aiemmin oli. Siinä oli etummaisen jalkan jalkapohja maassa, ikään kuin lonkankoukistajavenytyksessä. Day 22

Ja taas yksi asento, johon en ikinä uskonut pääseväni. Mutta pääsin, jippii! Vaikein versio oli viedä vielä kyynärvarretkin maahan. Huhhuh..


Day 23

Ja tämän osion viimeisenä myöskin helponnäköinen, mutta yllättävän vaikea liike. Näyttää kyllä kauniilta ja elegantilta. 


Vielä kaksi viimeistä päivää haastetta jäljellä, ja sitten voin lisätä loput kahdeksan kuvaa. En tiedä, onko venyvyyteni parantunut yhtään kuukauden aikana. Todennäköisesti ei, koska ideahan olisi ollut käyttää näihin aikaa ja pysyä näissä asennoissa. Siis oikeasti venytellä. Minä sen sijaan kokeilin asentoja sen verran, että sain kuvan napattua. Mutta onpahan kertynyt lisää erilaisia selänvenyttelytapoja.

2 kommenttia:

  1. Nyt ne loputkin kuvat näkyviin, kun mäkin jo laitoin! Hienosti 2 viikkoa myöhässä. :)

    VastaaPoista