lauantai 29. maaliskuuta 2014

#backbendmadness2014 osa 2

Loppukuusta en ole tehnyt selänvenytyshaastetta läheskään päivittäin, mutta mukana ollaan vielä. Liikkeet vaikeutuvat loppua kohti, joten en voi enää tehdä niitä kylmiltään aamulla ennen töitä. Joihinkin liikkeisiin on vaikea päästä edes hyvän lämmittelyn jälkeen. Haastehan tosiaan oli joogeille, mutta aika hyvin olen porskuttanut mukana. Tässä seuraavat 7 kuvaa. 

Day 9

Tämä venytys on tuttu myös tankotanssitunneilta. Tässä päällä ne GoExposta ostetut Lorna Jane -vaatteet. Tuo vihreä toppi on ollut älyttömän hyvä, ja se myös näyttää kauniilta. 


Day 10

Tämä liike aiheutti minussa suurta huvittuneisuutta. En ole ikuisuuksiin kokeillut saada jalkojani lootusasentoon, mutta en tosiaankaan kuvittelut sen olevan niin vaikeaa. Nuorenahan tämä oli ihan helppoa. Tai siis.. pääsin asentoon ihan suhteellisen hyvin, mutta siitä pois pääseminen olikin jo eri juttu. Onneksi siitä ei tallentunut todistusaineistoa, haha. Näin Instagramissa yhden videon, jossa joogi nousee käsinseisontaan ja asettelee jalkansa ilmassa lootusasentoon. Eh, siis mitä? En tiennyt sen olevan mahdollista ilman repimistä ja riuhtomista. 


Day 11

Tämä seuraava asento oli aika rankka vatsalihaksille. Kuvaajana minulla oli siskoni, jolla on vähän enemmän kokemusta joogasta kuin minulla. Hän opasti minua linssin takaa oikeaan asentoon. Tuossa asennossa on vaikea itse hahmottaa, milloin jalat ja kädet ovat yhdensuuntaiset. 


Day 12

Tässä vaiheessa meinasi usko loppua. Näytti kuvassa helpolta, mutta tuntui ensimmäisellä yrittämällä täysin mahdottomalta. Muutaman kokeilun jälkeen se jo pysyi ihan vakaasti, mutta ei tuo mitään herkkua ole niskalle. Auts..


Day 13

Tämän liikkeen tein väärin. Oikeasti olisi pitänyt vääntää varpaat vielä ulospäin. Pelkästään siinä asennossa istuminen tuotti jo suurta tuskaa, joten selinmakuulle asti en olisi missään nimessä päässyt. Tämä minun versioni taas, no se ei oikeastaan tunnu missään. 


Day 14

Tämäkin näytti kuvassa todella helpolta, koska luulin, että jalkaa painetaan vain kiinni peppuun. Todellisuudessa jalkaa painetaan kohti lattiaa. Tämä yhden jalan versio oli aloittelijoiden versio. Hardcore-versiossa molempia jalkoja painettiin lattiaan yhtä aikaa. Yritin sitäkin, mutta tasapaino siinä asennossa oli heikohko, joten päädyin tähän. 


Day 15

Tähän en olisi uskonut pystyväni. Aluksi tuntui vähän hullulta lähteä laskemaan päätä kohti lattiaa, mutta pienen psyykkauksen jälkeen onnistui kuitenkin. Tämä haaste on pistänyt minua mukavuusalueeni ulkopuolelle, ja olen tykännyt siitä tunteesta. Varsinkin kun huomaan, että pystyn asioihin, joihin en olisi uskonut pystyväni. Yksi haasteen emännistä kirjoittaa usein kuviensa alle, että se miten syvään venytykseen pääset, on kiinni vain siitä, miten avoin mieli sinulla on. No ihan niin vahvasti en usko, mutta kyllä avoin mieli auttaa ainakin himpun verran pidemmälle.


Jos haluat tsekata Instagrami-tilini, se löytyy tunnuksella xtints. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti