sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Treeniviikko 6/2014

Maanantai 3.2.
Käsinseisonta (40 min)
Juoksu juoksumatolla 4,1 km, 5:19/km (22 min)

Tiistai 4.2.
Kahvakuula (30 min)
Käsinseisonta (1 h 15 min)
Sirkus Huiman vapaat treenit (30 min)

Keskiviikko 5.2.
Lepo

Torstai 6.2.
Tankotanssi Pole 3 Flow (1 h 15 min)
Ilma-akrobatia (1 h 10 min)

Perjantai 7.2.
Tankotanssi Pole Guru (1 h 15 min)

Lauantai 8.2.
Lepo

Sunnuntai 9.2.
Lepo


Yhteensä: 6 h 57 min


Olen jo pidemmän aikaa miettinyt, kiinnostaako ketään nämä treeniviikkopostaukset. Tein kyselyn, jonka otos oli yksi henkilö, ja kyselyn tulos oli positiivinen. No, blogini nyt muutenkin on minulle hieman päiväkirjamainen, joten kaipa voin jatkaa, kunnes kommenttilaatikkoon ilmestyy tarpeeksi vastakkaisia mielipiteitä. 

Maanantaina oli ikävä välivuoro. Se tarkoittaa minun elämässäni sitä, etten saa mitään aikaiseksi ennen töitä eikä töiden jälkeenkään oikein ole aikaa tehdä mitään. Tällä kertaa jaksoin kuitenkin yhdeksältä loppuneen vuoron jälkeen jäädä salille tekemään käsinseisontatreeniä. Olin innoissani juuri viikonloppuna oppimastani uudesta trikistä, jossa noustiin palikoille ja takaisin alas käsinseisonnassa. Viikonlopun saavutus oli, että kehityin nollasta siihen, että pääsin kerran palikoille ja takaisin alas. Maanantaina pystyin jo menemään edestakaisin vaikka kuinka monta kertaa. Pystyin tekemään sen todella nopeasti ja sulavasti, sekä hitaasti ja hallitusti. Ja käsinseisontatreenin perään tein vielä lyhyen "juoksumattolenkin". Jos vihaan juoksemista, niin voitte kuvitella, miten paljon vihaan juoksumatolla juoksemista. Niin mielettömän tylsää! Jaksoin kuitenkin sen 22 minuuttia, jonka jälkeen mukavuudenhaluni voitti ja lähdin kotiin. Kunto olisi siis riittänyt pidempäänkin lenkkiin, mutta kun yyh.. 

Tiistaiaamu alkoi kahvakuulalla, joka kuului työpäiväni ohjelmaan. Perehdytyspäivä alkoi nimittäin työpaikan erääseen palveluun tutustumisella. Oli ihan hauskaa. Lyhyt mutta sopivan tehokas aamutreeni. Töiden jälkeen en meinannut jaksaa enää lähteä sirkustreeneihin. Olisin antanut mitä vaan, että olisin saanut jäädä kotiin nukkumaan. Vitkuttelin niin kauan, että lähtöaika ehti mennä ohi, mutta pian muutin mieleni ja päätin, että joko menen tai itken ja menen. Ja niin menin, ilman itkua. Olo parani treeneissä ja jaksoin jäädä hetkeksi jopa vapaisiin treeneihin. 

Keskiviikkona ei ollut mahdollisuutta treenata työpäivän ja illan ainejärjestön kokouksen takia, mutta se oli ihan hyvä. Annoin kropalle vähän taukoa, kun edellisenä päivänä olin ilkeästi pakottanut sen treenaamaan väsymyksestä huolimatta. 

Torstaina oli ihana Pole 3 Flow. Tykkään Lauran koreografiapätkistä, ja on kiva tehdä tunnin lopuksi pidempää sarjaa. Haluaisin ruveta taas tekemään omaakin koreografiaa. Olisipa vain aikaa käydä treenaamassa omalla ajalla. Tunnin jälkeen jäin ihastelemaan jotakin Vertical Clubin takahuoneessa ja myöhästyin reilusti sirkukselta. No, oli muutenkin ihan huono treenipäivä, joten no harm done. Käsiin sattui ja olin väsynyt. Taas. Huoh..

Perjantaina ehdin juuri sopivasti käydä Pole Gurussa ennen illan Humanistispeksiä. Oli muuten todella hyvä show! Odotin kovasti ilma-akrobatianumeroa, koska yksi päähahmoista oli ilma-akrobaatti ja käsiohjelman takasivulla kiitettiin ilma-akro-opettajaani Sannaa. Numeroa ei kuitenkaan tullut, vaikka juonikin siihen viittasi. Outoa. Jäin miettimään, oliko eräässä kohdassa tarkoitus olla ilma-akrobatiaa, mutta se olisi jostain syystä jätetty pois. Hyvin mahdollista, koska mekin halusimme ilma-akrobatiaa meidän speksiin, joka oli myös Gloriassa, mutta se ei onnistunut. Ilmakiinnitykset oltaisiin jouduttu laittamaan samaan telineeseen valojen kanssa, joten kaikki heiluminen olisi heiluttanut myös valoja. 

Lauantai meni töissä ja kaverin tupareissa. Sunnuntai meni Tallinnan risteilyllä ainejärjestöni kanssa. Inhottavia sellaiset päivät, kun ei ollenkaan ehdi treenaamaan. Joskus on hyvä olla treenaamatta, mutta jos on viikossa näinkin monta päivää, kun ei yksinkertaisesti ehdi, niin höh! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti