maanantai 3. helmikuuta 2014

Treeniviikko 5/2014

Maanantai 27.1.
Tankotanssi Pole Guru (1 h 15 min)
Aerial Stretching (1 h)
PowerPole (1 h)

Tiistai 28.1.
Käsinseisonta (1 h 30 min)
Sirkus Huiman vapaat treenit (1 h 30 min)

Keskiviikko 29.1.
Lepo

Torstai 30.1.
Ilma-akrobatia (1 h 30 min)

Perjantai 31.1.
Hanstakurssi (2 h 15 min)

Lauantai 1.2.
Hanstakurssi (2 h 20 min)

Sunnuntai 2.2.
Lepo


Yhteensä: 12 h 20 minIhan mahtava treenipäivä maanantaina. Pole Gurussa oli tosi vaikeita juttuja, mutta osasin edes jotain! Mikään tempuista ei tuntunut täysin mahdottomalta, ja jotkut jopa osasin tosi hyvin. Esimerkiksi kärrynpyörä napa tankoa kohti ja nappaus jälkimmäisellä jalalla kaksoseen onnistui tosi hyvin, vaikka aikamoista kuumotusta koinkin. Olen aina pelännyt kauheasti kärrynpyörän tekemistä, jos ympärillä ei ole reilusti tilaa. Jos pitää tehdä kärrynpyörä ahtaassa tilassa, jostain syystä vartaloni ajattelee, että turvallisinta on koukistaa jalat. Nurinkurista, koska silloinhan nimenomaan osuu helpommin johonkin. Onneksi tiedän, että monet minua ennen kuumottaneet asiat sujuvat nyt ihan rutiinilla, niin uskallan luottaa siihen, että kyllä tämäkin tästä paranee.

Aerial Stretchingin kautta PowerPoleen, jossa jatkettiin viime viikolla aloitettua temppulämmittelyä. Tällä kertaa tehtiin meidän oppilaiden toiveesta vähän vaikeampiakin temppuja, jotka eivät kuuluneet tuntisunnitelmaan. Nooo, kiva aina kokeilla uutta, vaikkei ihan sujuisikaan, hehe.

Tiistaina käsinseisontatunnilla tehtiin kiertoharjoittelua, ei mitään erikoista. Innostuin tunnin jälkeen jäämään vielä Sirkus Huiman treeneihin. Useinkaan en jaksa enää puolentoista tunnin käsinseisonnan jälkeen jäädä, mutta innostuin, kun meidän ihana Battle of the Pole -tähti Laura tuli paikalle. Laura tankoili itsensä pronssille näissä Pohjois-Euroopan mestaruuskisoissa jättäen taakseen hullun taitavia venäläisiä ja muita todella kovia vastustajia. Teimme vähän köyttä ja rengastrapetsia.

Keskiviikkona olinkin sitten niin kuollut, etten jaksanut ajatellakaan treenejä.

Torstaina oli huono treenipäivä. Väsymys jatkui edelleen ja lisäksi käsiin sattui vielä tiistain rengastrapetsiharjoittelu. Ilma-akrobatia ei näistä syistä oikein sujunut. Ikävää, kun jo heti tunnin alussa käsiin sattuu niin paljon, että ällöttää. Pitäisikö tässä treenata enemmän, jotta kädet tottuisivat, vai levätä enemmän, jotta kädet ehtivät palautua.. Molemmat ratkaisut varmaan toimivat. Tuli treenin jälkeen paha mieli, kun olin valittanut käsien kipua, ja opettajaa ja muita treenaajia varmasti ärsytti. Höh, todella huono päivä. Yleensä en pura pahaa oloani muihin.

Perjantain ja lauantain hanstakurssista kerroinkin jo. Ja sunnuntaina lepäsin. En oikeastaan edes ehtinyt treenaamaan, mutta lepokin oli ihan hyvä vaihtoehto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti