maanantai 20. tammikuuta 2014

Treeniviikko 3/2014

Maanantai 13.1.
Aerial Stretching (1 h)
Aerial Yoga Näppärä (1 h)

Tiistai 14.1.
Käsinseisonta (55 min)

Keskiviikko 15.1.
Lepo

Torstai 16.1
Ilma-akrobatia (1 h 30 min)

Perjantai 17.1.
Lepo

Lauantai 18.1.
Tankotanssi (30 min)

Sunnuntai 19.1.
Tankotanssi Open class (1 h)
Tankotanssi omaa treeniä (2 h)


Yhteensä: 7 h 55 minLaiskaa menoa jatkettiin myös viime viikko. Aikaa treenille olisi kyllä ollut, mutta olin todella väsynyt töiden takia. Uusi työtehtävä alkoi, ja paljon uutta asiaa piti painaa mieleen. Peruin muutamat treenit illoilta, kun olo oli lähes pahoinvoivan väsynyt.

Maanantai alkoi rauhallisella treenillä. Venyttelyä ja ilmajoogaa. Pole Guruun en töiltäni ehtinyt, joten näillä mentiin. Tiistaina oli kyllä tarkoitus ehtiä käsinseisontaan koko puoleksitoista tunniksi, mutta pääsin heti uuden työnkuvan alkuun kokemaan ylityöt. Työvuorot oli luvattu julkaista tiistaina, joten ne oli saatava valmiiksi. Onneksi ylitöitä tuli kuitenkin vain puolisen tuntia, mutta harmitti kyllä olla niin myöhässä sirkukselta. Opettajamme avasi kevätkauden teettämällä meillä hullut lihaskuntotreenit. "Niin mikä tämä tunnin teema oli?" kysyin jossain vaiheessa. "Kidutus, ihmiskoe", vastasi opettaja.

Keskiviikkona alkoi väsymys jo tuntua, ja peruin contortion-tunnin. Torstaina jätin tankotreenit väliin, mutta kalliille sirkustunnille jaksoin raahautua. Paikan päällä energiataso nousi ja treenit sujuivat hyvin aiemmasta väsymyksestä huolimatta. Olin suurimman osan tunnista rengastrapetsilla, mutta sirkusleirin köysikokeilusta innostuneena kävin välillä tekemässä myös köyttä. Niitä temppuja pitääkin kyllä tehdä säännöllisesti, koska huomaan todella helposti unohtavani, mistä sen köyden milloinkin piti mennä. Renkaalla tein taas urhoollisesti pendolinoja. Kyllä ne sieltä vielä tämän vuoden puolella tulevat!

Perjantai oli taas lepopäivä. Lauantaina ehdin treenata vain hetken kahden vetämäni yksityistunnin välissä. Sitten suuntasin speksikaronkkaan, jossa näimme vihdoin speksimme videolta. Hyvältähän se näytti! Mutta kyllä sydän hakkasi, kun ensimmäistä kertaa näin itseni lavalla.

Sunnuntai oli ainut hyvä treenipäivä. Ensin kävin yhdellä ohjatulla tunnilla ja illalla hengailin vielä kolme ja puoli tuntia studiolla "tankobestiksieni" kanssa. Treeniä siitä oli pari tuntia. Teimme lopuksi yhdessä pitkiä pitoja lankussa, istuma-asenossa seinää vasten ja käsinseisonnassa jalat seinää vasten 90 asteen kulmassa. Oli hauskaa tehdä pitoja yhdessä, kun yksin aina jotenkin "kyllästyy" eikä viitsi olla pitkään, vaikka jaksaisi.

Tänään olen pitänyt yhden tankotanssitunnin, mutta oman treenin pariin en ole vielä ehtinyt. PowerPolen kevätkausi alkaa tänään. Katsotaan, jos ehtisin sinne vielä tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti