perjantai 17. tammikuuta 2014

Treeniviikko 2/2014

Maanantai 6.1.
Juoksu 5,53 km, 5:52/km (32 min 27 s)
Tankotanssi Pole Guru (1 h 15 min)
Aerial Stretching (1 h)

Tiistai 7.1.
Lepo

Keskiviikko 8.1.
Lepo

Torstai 9.1.
Lepo

Perjantai 10.1.
Lepo

Lauantai 11.1.
Tanssi Super 90's Dance Party @ EtnoFitness (50 min)
Tanssi Dance Fusion @ EtnoFitness (50 min)

Sunnuntai 12.1.
Kävely 5,6 km (1 h)


Yhteensä: 5 h 27 min


Blogihiljaisuuden syy näkyy taas yllä. Kun ei treeni kulje, niin ei blogiinkaan jaksa kirjoittaa. Tämähän on siis viime viikko, mutta ei ole tämä viikko ollut kovin paljon parempi.

Maanantai herätti vielä toiveita aktiivisesta viikosta. Vuoden ensimmäinen juoksulenkki, ja oikeastaan ensimmäinen sitten toukokuun. Tankotanssia ja venyttelyä. Sitten alkoi iltavuoroviikko töissä. En päässyt millekään iltatunneille, ja aamulla en jaksanut lähteä esim. juoksemaan tai tekemään mitään omatoimisesti. Muutenkin piti hoidella tärkeitä "luottamustoimia" ja omia hommia, kuten verokortin haku. Siihen menikin kauan aikaa. En ole mikään veroasioiden ystävä. Mielestäni on vaan liian hankalaa arvioida vuoden alussa, kuinka paljon tulen saamaan palkkaa vuoden aikana. Kaikki ovet kun on aina auki.

Lauantaina oli nuo tanssitunnit, joiden lisäksi ohjasin yhden polttaritunnin rengastrapetsilla. Tunnista jäi niin hyvä mieli. Mahtava meininki, ja pääsimme etenemään todella vaikeisiin temppuihin noin ensikertalaisiksi.

Sunnuntain laiskottelua paikkasi hieman kävelylenkki, jolle avopuolisoni minut houkutteli.

Kuten sanottu, tämän viikon treeniviikkopostauksesta ei tule yhtään parempi. Tällä viikolla ei ole ollut iltatöitä, mutta uuden työtehtävän tuomat uudet tuulet ovat väsyttäneet. Ja tietysti aamuviideltä herääminen imee aina kaikki mehut. Mutta onhan tässä koko loppuelämä aikaa treenata. Ehkä ensi viikko on jo parempi.

2 kommenttia: