maanantai 6. tammikuuta 2014

Treeniviikko 1/2014

Maanantai 30.12.
Käsinseisonta (50 min)

Tiistai 31.12.
Lepo


Keskiviikko 1.1.
Puolapuita ja akroa (1 h 45 min)
Hot Yin jooga (1 h 30 min)

Torstai 2.1.
CH:n uudenvuoden leiri (3 h 45 min)


Perjantai 3.1.
CH:n uudenvuoden leiri (4 h)

Lauantai 4.1.
CH:n uudenvuoden leiri (3 h 45 min)


Sunnuntai 5.1.
Lepo


Yhteensä: 15 h 35 min

Dragontail

Treeniviikon piti alkaa maanantaisella tankotanssitreenillä Lauran ja Kaisan kanssa. Pieni mutka tuli matkaan emmekä päässeet treenaamaan, joten lähdimme Kamppiin shoppailemaan. Oijoi, huono valinta.. Rahaa kului melkein 90 €, mutta onneksi ostin vain hyödyllisiä treenivaatteita. Ja hyppynarun! Lyhyen kahvittelun jälkeen jouduin lähtemään töihin, jonne päästyäni työkaverini ystävällisesti huomautti työvuoroni alkavan vasta tunnin päästä. No, onneksi olen töissä liikuntakeskuksessa ja onneksi treenikamat sattuivat olemaan mukana. Niinpä menin tekemään salille 50 minuutin käsinseisontatreenin. Kuntosalitreeniä en uskaltanut lähteä ex tempore tekemään monen kuukauden tauon jälkeen. En olisi muistanut, kuinka isoja painoja olen viimeksi käyttänyt, enkä halunnut lähteä arpomaan. Lisäksi tunti on vähän turhan lyhyt aika ehtiä tekemään salitreeni, käymään suihkussa ja olemaan valmiina työpöydän takana. Kässäri oli siis hyvä valinta. Salilla sattui samaan aikaan olemaan myös pomoni, toisen toimipisteemme pomo ja yksi ohjaajistamme. En ole aiemmin tämän ohjaajan kanssa jutellut, mutta löysimme käsinseisonnasta yhteisen jutusteluaiheen. Hänelle käsinseisonta on tuttua capoeiran kautta. Sain häneltä yhden uuden käsinseisontaharjoituksen kokeiltavaksi. Uudet kikkailut tuovat aina piristystä treeniin. Ja loppujen lopuksi oikeastaan hyvä, että tulin vahingossa liian aikaisin töihin. Ei jäänyt maanantain liikunnat ihan nollille.

Tiistai oli uudenvuodenaatto, ja olin töissä 18.45 asti. Avopuolisoni haki minut autolla töistä, ja lähdimme suoraan veljeni luokse Kirkkonummelle juhlimaan uuttavuotta. Juhlinta sujui alkoholittomasti, joten olimme avopuolisoni kanssa heti keskiviikkoaamuna reippaina kuntosalilla. En taaskaan syttynyt kuntosalitreenille, joten kulutin koko ajan puolapuiden ja kaikenlaisen muun akrobatian parissa. Tein myös kerrankin kunnollisen vatsalihastreenin. Sellaisen, joka oikeasti tuntui lihaksissa vielä seuraavanakin päivänä. Vatsalihakset ovat jotenkin ajautuneet siihen tilaan, että ilmaolkanousutkin tuntuvat superraskailta, joten treeniä tarvitaan. Illalla kävin vielä hot joogassa, koska kesällä ostamani kymmenen kerran kortti Yoga Nordicille menee tänään (6.1.) vanhaksi. Alun into lopahti siihen, että tiloissa on mielestäni aivan liian vähän suihkuja tarpeeseen nähden. Kesällä hyppäsin vain tunnin jälkeen kaikkine hikineni bussiin ja menin kotiin suihkuun. Kylmemmillä keleillä en enää viitsinyt, joten siihen se jäi. Tykkään kyllä hot joogasta ja kävisin mielelläni lisää, mutta tuo suihkuasia on minulle kynnyskysymys.

Uudenvuodenpäivän treeniä.

Loppuviikko oli sirkusleiriä, josta kirjoitin jo omat postaukset, joten en toistele niitä tähän. Sunnuntaille olin varannut ilmajoogaa ja hot joogaa, mutta päätin lopulta olla menemättä kumpaankaan, koska treenitunteja tuli leirin ansiosta ihan riittävästi muutenkin. Hot jooga olisi voinut toimia hyvänä rentouttajana, mutta se oli niin ikävään kellonaikaan. Pääsin klo 16.15 töistä ja tunti olisi alkanut vasta klo 19. 

Tänään pääsen taas pitkästä aikaa tangolle. Viikko on ehtinyt olla jo taukoa. 

3 kommenttia:

 1. Hauska kun eilen katoin bloggeria ja siellä oli sun postaus uudenvuoden leiristä ja tajusin että hei mehän oltiin samalla leirillä! :D En yhtään tajunnu aiemmin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, vähän hauskaa, tuttu naama! Ja sullakin on blogi, siistiä! Oon yrittänyt etsiä muiden sirkustelijoiden blogeja, mutta tähän mennessä on löytynyt vain yksi. Mutta nyt voin seurata suakin. Jäit mieleen leiriltä ihanan iloisena ja pirtsakkana tyyppinä. :)

   Poista
  2. Ihana kuulla! tervetuloa seuraamaan, kirjoitan taas kun kevään tunnit alkavat enemmän taas sirkuksesta ja tanssista. :)
   Poista