maanantai 30. joulukuuta 2013

Treeniviikko 52/2013

Maanantai:
Kuntosali (2 h 5 min)

Tiistai:
Liikkuvuusharjoittelu (1 h 30 min)

Keskiviikko: 
Lepo

Torstai:
Lepo

Perjantai:
Low hammock (1 h)

Lauantai:
Lepo

Sunnuntai:
Tankotanssi (2 h 15 min)


Yhteensä: 6 h 50 min


Viime viikko oli mahdollisesti vuoteni paras viikko. Paljon lepoa ja rauhassa oleilua, laatuaikaa avopuolisoni kanssa, ihania hetkiä perheeni kanssa, hyvää äitin tekemää ruokaa, mahdoton määrä suklaata ja juustoja, naurua, iloa ja onnellisuutta. Ah, odotan jo ensi vuoden joulua!

Yritin eilen selittää treenikaverilleni, etten ole tehnyt sillä viikolla yhtään mitään ja vain nauttinut olostani. Aloitin, että "maanantaina oli salilla Mikan kanssa, tiistaina myös salilla..." Siinä vaiheessa kaverini jo repesi nauramaan pudistellen päätään. No mutta hei, ihan oikeasti maailman kevyin viikko minun mittapuullani. Ja nyt on mieli levännyt ja voi lähteä taas uudella innolla treenien pariin.

Maanantaina olimme tosiaan avopuolisoni Mikan kanssa pitkästä aikaa yhdessä salilla. Meillä oli toinen vuosipäivä, ja jatkoimme viime vuonna aloitettua perinnettä tehdä vuosipäivänä yhteinen salitreeni. Ja vaikka tämä oli ensimmäinen salitreenini sitten elokuun, oli sen osuminen vuosipäivälle oikeastaan ihan sattumaa. En siis mitenkään ajatellut, että vuosipäivänä pitäisi mennä yhdessä salille perinteen vuoksi, vaan olin alkanut taas vähän kaipaamaan salille. Tein aika kevyen yläkroppapainotteisen treenin, koska en uskaltanut vielä alkaa pamautella ennätyksiä pitkän tauon jälkeen. Seuraavana päivänä ei hirveästi tuntunut lihaksissa, joten taisi olla vähän liiankin kevyt.

Tiistaina lähdin salille Mikan mukana, vaikken oikein osannut sanoa, mitä siellä haluaisin tehdä. Jalkatreeni ei innostanut, joten päädyin sitten tekemään vähän lihaskuntotreeniä kehonpainolla, temppuilemaan puolapuilla ja venyttelemään oikein kunnolla. Kuvia venyttelyn tuloksisa näkyy keskiviikon postauksessa. Olen todella iloinen kehityksestäni. Jippii! Kyllä minusta vielä venyvä saadaan.

Tiistai-ilta (jouluaatto) vietettiin veljeni perheen luona Kirkkonummella. Ihana, nauruntäyteinen ilta. Yöksi lähdimme vanhempieni luokse, veljeni jäädessä oman perheensä kanssa omaan kotiinsa. Joulupäivä ja tapaninpäivä kuluivat rattoisasti siellä siskoni, äitini ja isäni kanssa. Ja tietysti kolmen koiran ja yhden kissan. Pelasimme perheelle joululahjaksi ostamaani iKnow-peliä. Suosittelen kaikille tietopelien ystäville. Tähän sekoittuu vähän myös taktikointia, mikä lisää hauskuutta. Välillä tuntui, että kysymykset olivat hieman liikaa nuoremmalle polvelle tarkoitettuja, mutta äiti pärjäsi pelissä hienosti nimenomaan taktikoinnin avulla.

Perjantain vietin kotona edelleen laiskotellen, mutta kävin illalla Vertical Clubin joulunajan extratunnilla, low hammockissa. Aerial Yogasta tutut hammockit (eli ne kankaat) oli laskettu polven korkeudelle. Tuntiin kuului paljon lihaskuntoharjoitteita, esim. "askelkyykkyjä" toinen jalka hammockissa, selkälihasliikkeitä hammockin sisällä maaten, jne. Sitten vielä muutama temppu ja lyhyet venyttelyt. Tykkäsin tunnista, vaikka olinkin odottanut enemmän temppuilua.

Lauantaina oli ensimmäinen työpäivä yhdeksän päivän vapaan jälkeen. Päivä sujui kivasti kaikkea pientä hommaa tehden. Työpäivän jälkeen piti jäädä hetkeksi juoksemaan juoksumatolle, mutten sitten kehdannut, kun rakennuksessa oli vielä paljon porukkaa tenniskisojen takia. Ulos taas en viitsinyt mennä, koska oli niin kauhea ilma. Laiskottelu sai siis jatkua elokuvan parissa. Elokuva oli Rita Hayworth - Avain pakoon (The Shawshank Redemption). Sitäkin voin suositella kaikille.

Sunnuntain työpäivän jälkeen lähdin treenikaverini kanssa tankosalille hengailemaan ja vähän treenailemaan. Hänellä on kisat tulossa, joten hän treenasi koreografiaansa. Oma treenini oli ihmeellistä sillisalaattia. Peppuun sattuu vieläkin joitakin liikkeitä tehdessä. Esimerkiksi jadessa tuntui, että koko pakaralihas repeää, vaikkei se edes ole kosketuksessa tankoon. Sen takia treeni oli käsinseisonta- ja ayshapainotteista.

Sellainen kevyt viikko tällä kertaa. Uudella innolla tähän viikkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti