keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Treeniviikko 51/2013

Maanantai:
Tankotanssi Pole Guru (1 h 15 min)
Aerial Stretching (1 h)
PowerPole (1 h)

Tiistai:
Lepo

Keskiviikko:
Lepo

Torstai:
Aerial Yoga Lempeä (1 h)
Tankotanssi Open class (1 h)
Bodyweight training (1 h)

Perjantai:
Tankotanssi Pole Guru (1 h 15 min)
Aerial Yoga Näppärä (1 h)

Lauantai:
Rengastrapetsi Aerial Hoop 1 -ohjaus (1 h)

Sunnuntai:
Lepo


Yhteensä: 9 h 30 minJatketaan tällä treeniviikkolinjalla vieläkin. Maanantaina oli suhteellisen vaikea Pole Guru -tunti, jolla onnistuin saamaan verinaarmut polvitaipeeseen ja kaulaan. En yhtään tiedä, mistä nämä haavat ilmestyivät, mutta laastaria tarvittiin kahteen otteeseen. Rauhallisen Aerial stretching -tunnin jälkeen jatkoimme kahden vertsulaisen kanssa Gymille. Epäonneni jatkui PowerPolessa, kun putosin tangolta tankobattlen aikana. Olin vuorossa aika loppuvaiheessa, jolloin tanko oli jo aika liukas, mutta yritin silti hyvää pitoa vaativaa brass bridgeä. Putosin onneksi pepulleni (tai tuolle sivuosalle, miksi sitä ikinä kutsutaan) enkä pää edellä. Jatkoin silti battleosuuteni loppuun, ja lopulta ankara ja arvostettu tuomaristo julisti meidän joukkueen voittaneen.

Vaikka tämä vain pieni haaveri olikin, oli peppu/sivuosa sen verran kipeä, etten mennyt treeneihin tiistaina enkä keskiviikkona. Istuminen tuntui hankalalta ja kaikki kosketus kipualueella sattui kovasti. Torstaina jo uskaltauduin tankotunnille, mutta oli tarkkaan arvioitava kaikki tekeminen. Tein kohtalokkaan virheen tullessani perhosesta pois jamilla-alastulolla. Tuntui kuin joku olisi kovakouraisesti vetänyt kaulimella koko kipualueen läpi. Au..

Torstai-iltana sain upean joululahjan, kun huippubreikkaaja Johannes "Hatsolo" Hattunen piti Saiffan bodyweight training -tuntilaisille ilmaisen extratunnin, jolle treenaajat saivat ottaa mukaan avecin. Pääsin mukaan avecina, ja otin tietysti kutsun ilolla vastaan. Johannes on kerran aiemmin vetänyt treenin powerpolelaisille, joten tiesin, mitä odottaa. Innostuin jo silloin Johanneksen tyylistä vetää treenejä ja suunnittelin ostavani kortin hänen tunneilleen. Rahaa kuitenkin palaa niin paljon muihinkin treeneihin, että homma jäi suunnittelun asteelle. Nyt tulevana keväänä yksi menoerä pienenee, joten voin työntää rahat suoraan seuraavalle luukulle. Siispä Saiffan bodyweight training -tunneille!


Saiffalta jatkoin vielä Circus Helsingille ja kauden viimeiselle ilma-akrobatiatunnille. Viimeisellä kerralla on ollut tapana, että kaikki esittävät pienen soolon. En sano, ettei olisi kiva katsella muiden tekemiä esityksiä, mutta henkilökohtaisesti haluaisin mieluummin vain treenata. Yksi kerta sirkuksella maksaa reilu 15 €, ja koska itse olen joutunut olemaan paljon poissa, minun tuntini maksoivat minulle melkein 27 € / kerta. (Kauden hinta 215 € : paikalla olemani 8 kertaa.) Tuolla hinnalla todellakin mieluummin treenaisin kuin istuisin puolitoista tuntia katsellen muiden improvisoituja esityksiä. En tarkoita tällä mitään pahaa treenikavereilleni. He ovat upeita esiintyjiä. Mutta maksan tuon hinnan treenistä. Sen lisäksi maksan usein esimerkiksi Circus Helsingin Open stage -illoista, joissa kuka tahansa sirkuksen oppilas saa tehdä esityksen taitotasosta riippumatta. Rakastan niitäkin tilaisuuksia, mutta oman treeniaikani käyttäisin mieluiten treeniin. Jos jatkan vielä hieman laskemista, ja vähennän vielä tämän viimeisen kerran maksamistani treeneistä (koska en tosiaan saanut treenata ollenkaan), yksi treenikerta maksoi minulle melkein 31 €. Melko kallista..

Ja sitten takaisin treeniviikkoon. Perjantain Pole Gurussa tehtiin taas kaikkea hauskaa, mutta pepun kipuilu rajoitti omaa tekemistäni. Koitin painaa mieleeni harjoitellut trikit ja tein jotain omia juttujani. Myös Aerial Yogassa jouduin keksiä omaa tekemistä, mutta hauskaa oli silti.

Lauantaina pääsin taas ohjaamaan yhden rengastrapetsitunnin. Ohjaamista haittasi hieman se, etten voinut kunnolla istua renkaalla. Mutta hyvin se luullakseni meni. Kunhan vaan eivät ensikertalaiset kopioineet kaukana sulavasta olevaa liikkumistani renkaalla..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti