sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Treeniviikko 50/2013

Maanantai:
Tankotanssi Pole Guru (1 h 15 min)
Aerial Stretching (1 h)
PowerPole (1 h)

Tiistai:
Rengastrapetsi Aerial Hoop 2 -ohjaus (1 h)
Käsinseisonta (1 h 30 min)

Keskiviikko:
Lepo

Torstai:
Tankotanssi koreotreeniä (1 h 45 min)

Perjantai:
Lepo

Lauantai:
Tankotanssi koreotreeniä (1 h 30 min)

Sunnuntai:
Lepo


Yhteensä: 9 h

Itsenäisyyspäivän liputus

Tässä on taas listausta viime viikolta. Vedin toisen aerial hoop -tuntini viime viikolla. Tällä kertaa kyseessä oli tason 2 tunti. Se meni mielestäni hyvin, ja sain opetettua oppilaille jotakin uutta. Hankalaa hypätä sijaistamaan, kun ei tiedä, mitä oppilaat ovat aiemmin opetelleet, mutta tällä tunnilla taisin tuurilla osua nappiin. Jäi hyvä fiilis tunnista.

Vuoden viimeinen käsinseisontatuntikin oli. Ylitin itseni käsinseisontatelineellä, mikä oli hieno juttu, mutta harmittaa, että tämä tapahtui juuri viimeisellä tunnilla. Nyt on pitkä tauko ennen seuraavaa tuntia, joten pelkään uusien taitojen unohtuvan saman tien. Onneksi on sentään Circus Helsingin uuden vuoden leiri, jonne käsinseisontaopettajamme lupasi keppitreeniä. Hankin aiemmin itsellenikin kepit kotiin, mutten ole ehtinyt niitä vielä käyttää. Täytyisi etsiä joku sopiva tila niiden käyttöä varten, etten a) satuta itseäni b) hajota mitään.

Lauantaina oli Vertical Clubin pikkujoulut. Improvisoitu jouluhöpsöttelyni kuvattiin videolle, ja yritän saada sen näytille mahdollisimman pian. Ei mikään tyylipuhtain suoritus, mutta esitys oli hauska tehdä ja kommenteista päätellen hauska myös katsoa. Neljän minuutin improilu on muuten aika vaikeaa, voin kertoa..

Ja muuten viikko menikin vähän laiskotellessa. Väsytti koko ajan eikä tehnyt mieli treenata, joten jätin treenit vähemmälle. Kyllä sitä ehtii. Kai..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti