sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Treeniviikko 49/2013

Näköjään ollaan siirrytty pelkkiin treeniviikkopäivityksiin täällä Dancing As Fast As I Can -blogissa. No, ehkä se kirjoitusinto jostain kohta tulee takaisin. Tai ehkä ennemmin kuvausintoa täällä odotellaan. Onneksi muutama kuva tuli otettua itsenäisyyspäivän treeneistä, kun viihdyin 5 tuntia tankosalilla. Treeniä oli vain reilu 2 tuntia, ennen kuin leimaatte hulluksi.

Olkanousupose.

Maanantai:
Lepo

Tiistai:
Aamuakro (1 h 15 min)

Keskiviikko:
Aamuakro (1 h 15 min)

Torstai:
Tankotanssi koreotreeniä (1 h 30 min)
Aerial Stretching (1 h)
Tankotanssi Pole 3 Flow (1 h 15min)
Ilma-akrobatia, rengastrapetsi (1 h 30 min)

Perjantai:
Tankotanssi itsenäisyyspäivän treenailut (2 h 15 min)

Lauantai:
Lepo

Sunnuntai:
Lepo


Yhteensä: 10 h

Tämän liikkeen nimeä en tiedä.

Tämä oli tällainen hieman laiskotteleva viikko. Maanantaina ja tiistaina olin iltavuorossa, joten illan perustreeneihin en päässyt. Tiistaina kuitenkin muistin ensimmäistä kertaa syksyn aikana aamuakron olemassaolon. Circus Helsingin aikuisoppilaat voivat korvata poissaolojaan joko lauantain vapaissa treeneissä tai ti/ke/to aamuakrossa. En ole ollenkaan muistanut aamuakromahdollisuutta, joten 12:sta poissaolosta syksyn ajalta ehdin korvaamaan vain 4. Kevätkaudella täytyy olla skarpimpi. Aamuakro oli kyllä todella hauskaa. Alkutunnista teimme lämmittelyksi vähän juoksua, minkä jälkeen teimme lattian poikki kaikkia erilaisia akrobatialiikkeitä. Erilaisia kärrynpyöriä (normaalit, yhden käden, ristiin..) ja kuperkeikkoja, matoja, joitain akrobaattisia capoeiraliikkeitä, jne. Loput parikymmentä minuuttia tehtiin vapaavalintaisia asioita. Oli trampettia (pienikokoinen trampoliini, jota käytetään ponnistusalustana), air trackia (pitkä, joustava, ilmalla täytetty patja, jolla voi turvallisesti harjoitella esim. voltteja ja mitä tahansa akroliikkeitä), parkourpalikoita.. Uskaltauduin kokeilemaan trampettia ehkä jopa ensimmäistä kertaa. En ole varma, olenko kokeillut aiemmin. Se oli ihan hauskaa myös, mutta lopputunnista vetäydyin itselleni rakkaan käsinseisonnan pariin.

Torstaina oli tehotreenipäivä. Aamupäivällä treenasin koreografiaani. Tai no.. Tein freestylea valitsemaani biisiin ja yritin kehitellä jotain koreografiaa, mutta ei se oikein luonnistunut. Loppujen lopuksi joulujuhlaesitykseni oli suurimmaksi osaksi freestyleä. Ainoastaan lattiapätkän suunnittelin etukäteen. Mutta improvisaatiotreeniä on siis kuitenkin ollut. Valitsin itselleni hieman liian hankalan biisin ja sen takia koreografian luominen ei onnistunut. Onneksi sain treenattua kuitenkin esityksen vaatimaa tunnelmaa, mikä oli tässä tapauksessa varmasti tärkeintä. Torstai-iltana oli tavalliset torstaitreenit. Vuoden viimeiset ilma-akrotreenit ihanan opettajamme Ingan kanssa. Olen oppinut Ingalta niin paljon ja saanut jälleen mielettömän intohimon rengastrapetsiin, että toivon syvästi hänen jatkavan kanssamme vielä keväällä.

Perjantaina oli itsenäisyyspäivä, josta puolet käytin äidin luona pipareiden leipomiseen ja puolet Vertical Clubilla hengailuun. Mukana olivat ihanimmat treenikaverini Suvi, Laura ja Kaisa. Näiden tyttöjen kanssa treenaaminen on aivan huippua. Kiitos tytöt tämän vuoden treeneistä!

Lauantaina ja sunnuntaina olin aika väsynyt ja päätin pitää taukoa treeneistä. Lähiaikoina väsymystä on ollut enemmänkin. Ehkä pieni tauko joulun aikaan tulee ihan tarpeeseen. Siitä taas uudella innolla uuteen vuoteen!

2 kommenttia:

 1. Moikka!
  Oletko tehnyt joskus juttua käsilläseisonnasta tänne? Yritin tossa uutena lukijana etsiä, mutta ei tärpännyt.
  Jos, ei ole, olisi todella hauskaa kuulla mm. mitä treenit pitävät sisällään.
  Hauskaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! En ole vielä tehnyt, vaikka tarkoituksena on ollut. Ajattelin joku kerta ottaa kuvia treeneistä ja kirjoittaa sen pohjalta esimerkin, millaiset treenit saattavat olla. Harjoitukset nimittäin vaihtelevat treenistä toiseen. Mutta yleensä treeneissä on niin hauskaa, ettei kameraa jaksa kaivaa esille. Yritetään nyt kuitenkin vielä tarttua tähän. Tai otan kuvat vaikka erikseen joissain vapaissa treeneissä.

   Poista