maanantai 2. joulukuuta 2013

Treeniviikko 48/2013

Maanantai:
Body (1 h)
Tankotanssi Pole Guru (1 h 15 min)
Aerial Stretching (1 h)
PowerPole (1 h)

Tiistai:
Käsinseisonta (1 h 30 min)

Keskiviikko:
Aerial Yoga Lempeä (1 h)
Contortion (1 h)

Torstai:
Aerial Stretching (1 h)
Tankotanssi Pole 3 Flow (1 h 15 min)
Ilma-akrobatia, rengastrapetsi (1 h 30 min)

Perjantai:
Lepo

Lauantai:
Tankotanssi koreotreeniä (1 h 30 min)

Sunnuntai:
Tankotanssi Open class (1 h)
Tankotanssi showryhmätreenit (1 h 15 min)


Yhteensä: 15 h 15 minHuomaa selvästi, että on ollut lomaviikko. Uu jee! Olen päässyt kaikkiin haluamiini treeneihin. Paitsi perjantain treenit missasin työpaikan pikkujoulujen takia, mutta ehkä yksi lepopäivä oli ihan tervetullut.

Viikko alkoi uudella ryhmäliikuntakokeilulla. Kävin taas SportSetter-passilla tutustumassa uuteen liikuntapaikkaan, joka tarjosi tanssia ja ryhmäliikuntaa. Passini kävi vain ryhmäliikuntaan, joten valitsin tunnin, joka parhaiten sopi omiin aikatauluihini - lukematta tuntikuvausta. Olisi ehkä kannattanut, koska vihaan tunteja, joilla käytetään levytankoja. Salilla nostelen niitä mielelläni, mutta en ryhmäliikunnassa järjettömällä vauhdilla, hutaistulla tekniikalla ja ilman tuntumaa treenattavaan lihakseen. Sinnittelin kuitenkin tunnin loppuun saakka, koska en kehdannut enää lähteä pois. Sinnittelemistä oli myös siinä, että jätin tuttuun tapaan aamupalan syömättä ennen hikiliikuntaa, mikä aiheutti todella heikon olon tunnilla ja päänsäryn koko loppupäiväksi. Ei, ryhmäliikunta ei vain ole minua varten..

Illalla taistelin itseni Vertical Clubille päänsärystä huolimatta. Pole Guru -tunnilla tehtiin lähes pelkästään hulluja voimaliikkeitä, jotka eivät heikotuksen väsyttämälle kropalleni olleet aivan paras vaihtoehto. Muut tunnit menivät silti kivasti, ja energiaa riitti loppuun saakka.

Tiistaina heräsin kuin kokovartalokipsissä. Jokaista lihasta särki enkä meinannut päästä sängystä ylös. Jouduin turvautumaan Voltareniin ja lepoon. Makoilin lähes koko päivän sängyssä, mutta käsinseisontatreenejä en vain voinut missata. Sopivasti ohjelmassa sattui olemaan kaikkia voimaliikkeitä, kuten punnerruksia käsinseisonnassa seinää vasten. Jostain sitä voimaa löytyi, vaikka olo oli edelleen kuin rekan alle jääneellä. Vatsalihasten käyttö käsinseisonnassa ollessa realisoitui, kun pelkkä paikallaan olo teki kipeää.

Keskiviikkona kävin tavalliseen tapaani aamujoogassa ja illalla Contortion-tunnilla. Opin jopa kolme uutta kuperkeikkaa. Jännää!


Torstain Pole 3 Flown veti jälleen iki-ihana Laura. Pääsin kokeilemaan toista kertaa freestyleä silmät kiinni. Tällä kertaa homma sujui jo varmemmin ja uskalsin tehdä jopa reverse ayshan. Hauskaa! Ilma-akrobatiassa opettelin myös kahta ihan uutta temppua. On niin mahtavaa, että olemme saaneet rengasopettajan edes lopputunniksi. Hänellä on meille aivan mielettömiä uusia temppuja, ja joka kerta tunti loppuu liian aikaisin. Molemmista peukaloista lähti nahka ja polvitaive on edelleen kosketusarka, mutta kivaa oli!

Perjantaina tuli onneksi lepopäivä. Oli tosiaan pikkujoulut, joissa saimme hyvää ruokaa ja näimme muutaman kivan esityksen. Kotiin lähdin jo aikaisin, jotta jaksaisin aamulla herätä.

Lauantaina vietin aamupäivän speksin tanssijatyttöjen kanssa brunssilla. Tämä olikin ensimmäinen kertani, mutta ei varmasti viimeinen. Brunssilta suuntasin kotiin katsomaan IPC:tä, joka avopuolisollani olikin jo valmiiksi pyörimässä. Hehe. Oona Kivelällä oli taas aivan huikea koreografia. Ihmetyksekseni hän ei kuitenkaan sijoittunut kilpailussa. Mitä ihmettä? Natasha Wang oli kyllä myös upea, mutta että ei edes kolmen parhaan joukkoon? Huh.. Illalla lähdin vielä vähän treenaamaan Kaisan ja Lauran kanssa, ja lähtipä avopuolisonikin mukaan.

Sunnuntaihin kuului Open class ja showryhmätreeneissä joulujuhlakoreografian suunnittelua. Masentaa, kun olen niin huono keksimään koreografiaa. No, ehkä se vielä viime hetkellä valmistuu, kuten aiemmatkin koreot.

Sellaista himotreenailua tällä viikolla. (Tai viime viikolla, kun kello on kolme aamuyöllä..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti