perjantai 15. marraskuuta 2013

Treeniviikko 44&45/2013

Koitetaas taas palata tänne blogiin. Vanhoilla kuvilla, kun ei kerran uusia saa otettua.
Ensin viikko 44 eli 28.10.-3.11. Muistelin, että olisin liikkunut todella vähän ennen speksiä, mutta näköjään nimenomaan speksitreenit ovat nostaneet liikuntamääriä aika korkealle.

Maanantai:
Tanssi speksitreeniä (2 h)

Tiistai:
Lepo

Keskiviikko:
Lepo

Torstai:
Tankotanssi Pole 2/3 (1 h 15 min)
Tankotanssi Pole 3 Flow (1 h 15 min)
Ilma-akrobatia, rengastrapetsi (1 h 30 min)

Perjantai:
Tanssi speksitreeniä (45 min)

Lauantai:
Tanssi speksitreeniä (2 h 15 min)

Sunnuntai:
Tanssi speksitreeniä (2 h 30 min)
Tankotanssi showryhmätreenit (1 h 15 min)
(Aerial Stretching (30 min))


Yhteensä: 12 h 45 min


Jos ei olisi ollut speksitreenejä, viikon ainoat omat treenit olisivat olleet torstaina ja sunnuntaina. No, ehkä vähän huono ajattelutapa, koska ilman speksiä ei olisi niin kiire ja ehtisin omiinkin treeneihin. Mutta edelleen on mysteeri, miksi olen torstaille varannut itselleni kaksi tankotanssituntia ennen ilma-akrobatiaa. Ihan suhteellisen rankka kombo minullekin, vaikka aika hyvin jaksan tuplatreenejä. Ja jos yksi tunneista on vähän kevyempi, jopa triplatreenejä. Mutta nuo kolme olivat kaikki rankkoja tunteja, joten olo oli aika loppuunkulutettu illalla. Sunnuntai showryhmätreenien lopuksi pidimme ihanan rauhallisen Aerial Stretching -pikatuokion. Nykyään venyttelen huomattavasti enemmän, kun Vertical Club on lisännyt hyviä venyttelytunteja. Pikkuhiljaa alan venyä paremmin ja paremmin, jee jee! Vielä kun enemmän uskaltaisi kysellä treenikavereita tekemään yhteisvenyttelyjä. Niin paljon paremmin venyy, kun joku vähän painaa.


Ja sitten se kiireentäyteinen viikko 45 (4.11.-10.11.), jolloin speksimme kenraali ja näytökset olivat. 


Maanantai:
Lepo / Flunssa

Tiistai:
Tanssi kenraaliharjoitus (30 min) / Flunssa

Keskiviikko:
Tanssi speksin näytös 1 (30 min) / Flunssa

Torstai:
Tanssi speksin näytös 2 (30 min) / Flunssa

Perjantai:
Lepo / Flunssa

Lauantai:
Lepo / Flunssa

Sunnuntai:
Tankotanssi Open class (1 h)
Tankotanssi showryhmätreenit (1 h 15 min)


Yhteensä: 3 h 45 minVuoden neljäs flunssa tosiaan iski juuri ennen ensi-iltaa. Tietenkin. Ainahan minä olen kipeä, kun pitäisi olla tekemässä jotain todella tärkeää. Edelleen harmittaa, kun omat vanhojen tanssitkin menivät kauheassa flunssassa. Yritin mennä pää kainalossa, koska se oli once in a lifetime -tilaisuus. (No, okei, omalla kohdallani ei edes ollut, koska tanssin jo lukion ensimmäisellä, koska silloinen poikaystäväni oli kakkosella.) Kävin aamulla ala-asteellamme tanssimassa ja tanssittamassa pikkupoikia. En pystynyt sanomaan sanaakaan, mutta tanssit menivät kunnialla. Sitten tanssimme yläasteelle, jolloin jouduin osan tansseista jättämään väliin, mutta suurimman osan kuitenkin jaksoin. Sen jälkeen oli kuitenkin niin huono olo, etten jaksanut lähteä enää jäähallille enkä illalla tanssia vanhemmille ja muille sukulaisille. Ja kun oli niin kaunis kampaus ja pukukin. Lukion toisella en enää jaksanut osallistua, joten lupauduin juontamaan tilaisuuden. Lopulta jouduin kuitenkin juontamisen lisäksi tanssittamaan toista tyttöä, koska hänen parinsa oli sairastunut. Ei ollut kuitenkaan samaa fiilistä, kun olin ihan perus pikkumustassa. 

Vähän meni taas sivuraiteille, mutta eipä tästä viikostakaan sen enempää ole sanottavaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti