lauantai 2. marraskuuta 2013

Treeniviikko 43/2013

Maanantai:
Lepo

Tiistai:
Käsinseisonta (1 h 30 min)

Keskiviikko:
Tanssi speksitreeniä (1 h 30 min)

Torstai:
Tanssi speksitreeniä (2 h)
(Aerial Stretching (1 h))
Tankotanssi Pole 3 Flow (1 h 15 min)

Perjantai:
Tankotanssi Pole Guru (1 h 15 min)
Aerial Yoga Näppärä (1 h)

Lauantai:
Lepo

Sunnuntai:
Lepo


Yhteensä: 8 h 30 min


Aloitan tästä 26.7. otetusta kuvasta. Monkey timezh! -blogin Skyie kävi meillä Vertical Clubilla treenaamassa, ja kommentoin silloin, että luulin hänen allegrakuvaansa omakseni. Niin samannäköisiä olemme niin hiusten värin, tankopöksyjen kuin ihan itse asennonkin puolesta (=ei niin kovin venyvä). Skyie ei ilmeisesti uskonut, koska mainitsi blogissaan haluavansa nähdä tämän kuvan. Tadaa, tässä se on! En olekaan allegraa kokeillut enää tuon jälkeen, koska se sattuu aivan mielettömästi. Mutta ehkä voisin antaa sille taas mahdollisuuden ja koittaa saada vaikka yläjalan suoraksi näin ensialkuun.

Sitten treeniviikkoon:

Tuntuu absurdilta kirjoittaa maanantain kohdalle "lepo", kun levosta ei ollut tietoakaan. Heräsin viideltä aamulla, olin töissä kahdeksan tuntia, kävin yhdessä kehityskeskustelun tyyppisessä keskustelussa työnantajan kanssa, olin kuolemanväsynyt, raahauduin vanhemmille syömään ja illalla menin speksin läpimenoon, jossa olin kymmeneen asti illalla. Yhhyh..

Tiistaina jälleen aamuvuoroon. Illan tanssitreeneihin en yksinkertaisesti jaksanut enää mennä kahden yön huonoilla unilla, joten otin lyhyet päiväunet ennen illan käsinseisontatreeniä. Kotiin pääsin kymmenen aikoihin.

Ja vielä keskiviikkona klo 4.45 herätys. Hyvin epätyypillistä, että minulla on yleensä ollenkaan aamuvuoroja, ja nyt sattui kolme peräkkäin. En ole kovin hyvä aamuherääjä, joten päivät olivat aivan tuskaa. Ja lisäksi, kun kolmaskin päivä venyi 22.30 asti speksitreeneissä.

Onneksi torstaina sai nukkua pitkään. Tosin heräsin tukkoiseen nenään jo kahdeksalta. No parempi sekin kuin viideltä. Torstain treenit olisi ehkä kannattanut perua väsymyksen takia. Ja pitikin. Mutta samaisen väsymyksen takia unohdin perua ne edellisenä iltana. Oli siis pakko raahautua. Lauran Pole 3 Flow -tunnit ovat kyllä mielettömän kivoja, mutta väsymys oli aivan liian valtaisa, jotta olisin saanut suupieleni väännettyä mihinkään hymyn tapaiseen. Se on huomattu ennenkin, etten vain toimi liian vähillä unilla. Lopulta luovutin sirkuksen ilma-akrotreenien kohdalla. Vaikka ne ovat ne, joista joudun eniten maksamaan. Mutta kun ei pysty, niin ei pysty.

Lauantai meni töissä, ja sunnuntai nyt ei varsinaisesti ollut taaskaan lepoa. Treenasimme speksiämme 7 tuntia. En vain osaa laskea, mikä osuus siitä olisi ollut tanssia, joten en merkkaa mitään.

Speksitreeneistä lähdimme treenikaverini kanssa PMMP:n viimeiselle keikalle. Keikka oli aivan upea, ja aloin kyynelehtimään jo avausbiisin Rusketuraitojen kohdalla. PMMP on ehdottomasti kaikkien aikojen lempibändini. Sanoitukset ovat kuin toisesta maailmasta. Jotain, mitä voi analysoida ja tulkita niin syvällisesti. Puhumattakaan upeista puhuttelevista sävellyksistä, joista loistavia esimerkkejä ovat San Francisco ja Leskiäidin tyttäret. Kiitos, PMMP. Jää ikävä.

5 kommenttia:

 1. Jeeee!! :D Kyse ei ollu siitä, ettenkö ois uskonu, päin vastoin, mä halusin nähdä sen koska se alko tuntua näkemisen arvoiselta :D
  Jos katsoo tuota mun kuvaa isonnettuna niin peilistä näkee mun naaman (suttuisena), ja siitä käy ilmi miten kovasti mä nautin tuosta asennosta :D

  Oon miettiny et miten tuota omaa Allergraa oikein auttaisi. Pitäs saada yläjalkaa lähtemään alempaa, että sais myös käden alemmas, sillon vois enemmän taipua ylävartalolla ottamaan alajalasta kiinni. Mutta jos yläjalka on alempana, myös venyvyyskulma suurenee, ja se taas varmaan vääntää alajalkaa ylemmäs, enkä saako siitä sit enää kiinni. Hmmm. On se kimurantti, ku ei veny ku unelma :/ Mutta hei, ollaan me jo sikäli pitkällä, että saadaan jo otteet otettua, asento on olemassa ja yläjalkaki kiinni. Tää on kuule enää hienosäätöä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Kun vaan viitsis tätäkin joskus treenata, mutta yök, kun se sattuu. Mutta voi sitä iloa sitten, kun saa tän kuvan vierelle lätkästä kehityskuvan.. ;)

   Poista
  2. Nähdäänpäs muuten huomenna taas, palaan gurubisneksiin :D mun piti livahtaa vaihteeksi pole4fitille mut kaveri on tulossa verticalille ni vaihdoin mäki sinne. En ehkä kai mahdu sen kans 2-tason flowiin mut sit on guru+lakanat :) pääsee taas käpertymään hiljaa kuoreensa ku muut treenaa henkensä kaupalla :D

   Poista
  3. Aijaa, voi, mä en ollu paikalla. Töitä oli. :( Hirveetä kiirettä ollut muutenkin speksin kanssa, mutta nyt se on ohi, ja voin palata kunnolla tangolle. :)

   Poista
  4. En tiiä miks tai miten mut mä jotenki tiesin että sä et tuu :) Ehkä siks ku et ollu päivittäny blogiaskaan niin tiesin että oot busy? Mut mä olin siellä ja sain kuule juttuja tehtyä!! Olin ihan norsu taas, ja rymysin pitkin ja poikin koukkujalkoineni. Mut ne jutut oli saavutettavampia ku viimeks, pystyn oikeesti treenaamaan niitä eikä tartte odottaa tyyliin vuotta :D

   Poista