perjantai 11. lokakuuta 2013

Videoita

Noniin, sain vihdoin ladattua myös videoita YouTubeen. Harmittaa, että nykyään täytyy videot laittaa julkisiksi, jotta saan upotettua ne blogiin. Vai voisinkohan vielä muuttaa ne jälkeenpäin piilotetuiksi ilman, että ne häviäisivät blogista? Hmm.. No, ovathan ne täälläkin julkisia. Jonkinlaista pientä hallintaa haluaisin kuitenkin harjoittaa kaiken julkisen materiaalin kanssa. 

Ensimmäisessä videossa on pari viikkoa sitten showryhmätreeneissä opittu hauska matoliike. 


Liike on aika raskas, koska siinä täytyy tehdä hallittu punnerrus alas. Muuten saattaa sattua Juhaa leukaan. Mutta onpas nätti ja kiva liike! Vielä vähän rohkeammin alas, niin melkeinpä voisi laittaa koreoon. 

Ja tässä on video Russian splittiin menosta. Seuraavaksi opettelen menemään siihen cupidosta/chinese knee holdista, mutta ensin halusin opetella näin.Loput videot ovatkin aika lailla loppukevennysmateriaalia. Videot ovat viime lauantain höpötreeneistämme. Punapaitainen on Life, the Universe and Pole Dancing -blogin Kaisa ja blondi on treenikaverimme Laura. En tiedä muista tytöistä, mutta itse en ole tainnut koskaan ennen tehdä mitään parijuttuja tangolla. Äkkiseltään muistuu mieleen vain yksi kuva, joka otettiin Vertical Clubin Facebook-sivulle, kun olimme lähdössä Pole Debut -kisaan. Ainiin, ja kesällä Särkänniemessä otetut kuvat. Mutta ei mitään sen suurempaa. Hieman tuntui vieraalta olla tangolla, kun se pitäisi jakaa kahden muun kanssa. Videoilta löytyy paljon koukkunilkkoja ja -polvia, koska kaikki varoivat kovasti toistensa potkimista. Taisin myös vähän raapaista Kaisaa tuossa ensimmäisessä videossa. 

Kehto kolmelle:


Kolme kaksosta, yksi tanko:


4 kommenttia: