lauantai 26. lokakuuta 2013

Treeniviikko 42/2013

Paluu blogin äärelle. Jos aiemmin olen valitellut kiirettä, niin nyt olen ollut kuolemaisillani kaiken tekemisen alle. Huhhuh.. No mutta tulkaa katsomaan meidän speksiä ke 6.11. Torstain näytös on jo loppuunmyyty. Ehkä muutamia peruutuspaikkoja voi tulla, mutta keskiviikolle on tilaa! 
Nettisivut: mmylspeksi.com
Liput: Tiketti

Ja sitten itse asiaan. Treeniviikko viime viikolta. Kuvituksena jotain randomia matkalla HIMAsta himaan.


Maanantai:
Tanssi speksitreeniä (45 min)

Tiistai:
Tanssi speksitreeniä (1 h)
Yin jooga (1 h)

Keskiviikko:
Kävely (1 h 30 min)

Torstai:
Lepo

Perjantai:
Tanssi speksitreeniä (1 h)
Tankotanssi Pole Guru (1 h 15 min)
Aerial Yoga Näppärä (1 h)

Lauantai:
Lepo

Sunnuntai:
Tanssi speksitreeniä (2 h)
Tankotanssi Open class (1 h)
Lattia-akrobatia (1 h 30 min)


Yhteensä: 12 h


Onneksi aina on aikaa urheilulle, vaikka miten kiire olisi. Ja nyt on hyöty ja huvi samassa paketissa, kun harjoittelemme ahkerasti koreografioitamme speksiä varten. Show edistyy ja samalla saa hauskaa tanssitreeniä. Tiistaina kävin taas yin joogassa HIMAssa. Tämä tunti oli jo vähän toimeliaampi kuin edellinen, mutta silti ihanan rentouttava. Kyllä nyt täytyy oikeasti saada yksi tällainen rauhallinen jooga viikko-ohjelmaan. Tunti ihan rauhassa oleilua. Yin joogassa on helppo olla ajattelematta muuta. Ilmajoogassa en saa niin hyvää zen-olotilaa, vaikka tunnit ovatkin kivoja. En oikeastaan hirveän paljon pidä ilmajoogatuntien alkuosuuksista, eli alkurentoutus, aurinkotervehdykset ja soturisarja. Mutta kaikki muu sen jälkeen on se, minkä takia haluan sielläkin viikottain käydä.

Keskiviikkona olimme äitini kanssa Korkeasaaressa reippailemassa. Eläimet olivat hieman sivuroolissa, kun tärkeintä oli saada höpötellä ummet ja lammet äidin kanssa. Vaikka oikeastaan näin tällä kertaa enemmän eläimiä kuin koskaan ennen. Kesähelteillä eläimet vetäytyvät varjoon ja piiloon auringolta makoilemaan. Nyt kylmemmällä säällä kaikki kissaeläimet olivat ulkona ja virkeinä. Apinoitakin näkyi sisätiloissa, joiden olemassaolosta en ole edes aiemmin tiennyt. Tai siis en tiennyt, että sinnekin pääsee katsomaan.


Sunnuntai oli jälleen tehokas päivä. Silloin ehtii niin kivasti kaikkea. Illan showryhmätreeneissä oli teemana lattia-akrobatia. Kaikkea hauskaa tuli taas kokeiltua, ja vaikkei minusta yhdessä yössä huippuakrobaattia tule, niin on ihana huomata, että pikkuhiljaa pystyn tekemään enemmän ja enemmän. En ole koskaan ollut kovin akrobaattinen, joten kaiken osaamani olen oppinut aikuisiällä. Jopa kärrynpyörän. Ja yhä enemmän ja enemmän uskaltaa yrittää, kun alkaa luottaa omiin lihaksiinsa ja tasapainoonsa.

Tässä vielä loppuun MMYL:n speksin traileri! KLIK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti