maanantai 7. lokakuuta 2013

Treeniviikko 40/2013

Maanantai:
Tanssi speksitreeniä (35 min)

Tiistai:
Lepo

Keskiviikko:
Tanssi speksitreeniä (2 h)

Torstai:
Aerial Yoga Näppärä (1 h)
Tankotanssi Pole 3 Flow (1 h 15 min)
Ilma-akrobatia, rengastrapetsi (1 h 35 min)

Perjantai:
Tanssi speksitreeniä (1 h)
Tankotanssi Pole 3 Tricks (1 h 15 min)

Lauantai:
Tankotanssi vapaata jamittelua (45 min)

Sunnuntai:
Tanssi speksitreeniä (1 h)
Tanssi itämainen tanssi (55 min)
Contortion (1 h 30 min)

Yhteensä: 12 h 50 min


Alkuviikko meni rauhallisesti töiden ja opiskelijarientojen (eli Limeksen appron) takia. Jahkailin pitkään, lähtisinkö sittenkään approilemaan, koska se veisi taas illan treenit. Päädyin lopulta menemään, koska on välillä tärkeää nähdä myös kavereita ainaisten treenien sijaan. Approilu meni tosin tällä kertaa limulinjalla, koska seuraavana aamuna oli klo 6.15 töitä. Toisaalta ihan mukavaa, kun voi "oikeuttaa" alkoholittomuutensa aikaisella työaamulla. Silloin ei kukaan maanittele, että no ota nyt edes yksi. Ei sillä, että kieltäytyminen olisi vaikeaa, mutta sellainen tilanne olisi vaivaannuttava.

Torstain aamuvuoroon lähdettiin silti neljän tunnin unilla. Vaikka olin kotona ihan suhteellisen ajoissa, en vain saanut unta ennen kuin ovi kolahti ja tiesin, että avopuoliso on kotona. Aika söpöä. Sain onneksi tunnin päiväunet ennen illan treeniputkea. Väsymyksestä huolimatta oli aivan mahtavat treenit. Laitoin reilu viikko sitten ensimmäistä kertaa Absolut Torria myös jalkapohjiin ja onnistumisen ilo oli valtaisa, kun pystyin yhtäkkiä tekemään jalkapohjapitoa vaativia liikkeitä  tuosta vaan. Jee! Mikä uusien temppujen kirjo taas avautuikaan eteeni. Kuin jossain konsolipelissä avautuisi uusi taso. Eli tästä lähtien Absolut Torr -käsittelyt viikon välein (tai aina kun muistan) sekä kämmeniin että jalkapohjiin. 

Sirkuksen ilma-akrobatiassakin opin mielettömästi uutta, vaikka rengasopettaja onkin paikalla vain puoli tuntia. Opin hienon ja jännittävän tiputuksen renkaan yläosalta polvitaipeista alaosalle lantiolle. Harjoittelimme myös pendolinoa (lentsikasta kiepautus ympäri takaisin lentsikkaan) ja lentsikkaan nousua ilman käsiä. Pendolinoa kokeilin vasta ensimmäistä kertaa, joten se on vielä hakusessa. Lentsikkaan nousua ilman käsiä olen harjoitellut iät ja ajat, mutta nyt vasta sain sen ratkaisevan vinkin ja onnistuin. Hyvä opettaja on niin tärkeä! (Kiitos Inga, jos luet tätä!) En malta odottaa seuraavaa tuntia.

Perjantain Pole 3 Tricksissä tehtiin jälleen jalkapohjapitoa vaativia liikkeitä ja ai että, kun nautin taas onnistumisen ilosta. Ilman vahvoja antiperspirantteja hikoilen käsistä ja jalkapohjista enemmän kuin laki sallii, mikä on haitannut paljon edistymistäni. Nyt kun vielä lähtisi selkä taipumaan, niin mikään ei voisi enää estää kehittymistäni. 

Lauantaina treenailimme Kaisan ja Lauran kanssa. Oma tekemiseni oli aika löysää, mutta tytöt harjoittelivat innolla Marlo Fiskenin uusinta liikettä, johon minulla ei ehkä koskaan venyvyyteni puolesta tule olemaan mitään mahdollisuuksia. Upea liike se kyllä oli. 

Sunnuntaina kokeilin itämaista tanssia, josta jo kirjoittelinkin. Illalla showryhmän treeneissä oli aiheena contortion. Aivan mahtava treeni, jossa opin yhtä sun toista uutta. Tosin tein hienoimpia temppuja vasta avustuksella, mutta sieltä se lähtee. Pääsisinpä useammin tuollaisille tunneille.

Sellainen viikko tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti