torstai 3. lokakuuta 2013

Treeniviikko 39/2013

Maanantai:
Tanssi speksitreeniä (1 h)
Tankotanssi Pole Guru (1 h 15min)
(Aerial Stretching (1 h))

Tiistai:
Käsinseisonta (1 h 40 min)

Keskiviikko:
Aerial Yoga Lempeä (1 h)
Tankotanssi Open Class (1 h)

Torstai:
Lepo

Perjantai:
Lepo

Lauantai:
Tankotanssi Open Class (1 h)
Tankotanssi vapaat treenit (1 h)
Circus Helsingin vapaat treenit (30 min)

Sunnuntai:
Tanssi speksitreeniä (2 h)
Tankotanssi Open Class (1 h)
Tankotanssi showryhmätreenit (1 h 30 min)Yhteensä: 12 h 55 min

Kuva: Nina Saksman
Treeniviikkopostaukset ovat näköjään lähiaikoina venähtäneet siitä su/ma-akselilta kohti loppuviikkoa. No, kiireistä on taas. Lähinnä työt, treenit ja speksi vievät aikaa. Töissäkään ei enää ehdi rauhassa bloggailla, kun syksyn kiireet ovat taas täällä.Onneksi tykkään työstäni kovasti, niin ei kiireet haittaa.

Syyskuun alussa alkoivat uudet Aerial Stretching -tunnit Vertical Clubilla. Pääsin viime viikon maanantaina ensimmäistä kertaa tunnille ja tykkäsin! Tunnilla oli lyhyet alkulämmittelyt, joiden jälkeen tehtiin pitkiä venytyksiä hammockin avulla. Kyseisellä tunnilla keskityttiin enemmän jalkoihin. Venyttelytunnit ovat todella tervetulleita treeniohjelmaani. (Liiallisen) treenaamisen aiheuttamasta kankeudesta muistuttakoon tuo rengastrapetsikuva liikkeestä, johon aikoinaan pääsin, mutten enää. Hartiat eivät enää anna periksi. (Päätin, että venyttelytunnit merkitsen HeiaHeiaan ilman, että ne näkyvät statistiikassani, joten siksi en ole laskenut niitä tähänkään mukaan.)

Tiistaina ainejärjestömme peli-illan takia en päässyt kuin illan käsinseisontatunnille. Välillä tuntuu vaikealta jättää treenit väliin jonkun muun ei-pakollisen ohjelman takia, mutta kai sekin pitää joskus osata tehdä. Sosiaalinenkin puoli on osa ihmisen terveyttä, kuten psykologian teoria psyko-fyysis-sosiaalisesta ihmisestä ehdottaa.

Keskiviikkoaamuna oli tutut Aerial Yoga ja Open class. Illalla menin pahamaineisille fuksisitseille, joiden jälkeen vietin torstain jonkinasteisessa krapulassa. Ärsyttävää. Mietin krapulaa potiessani, että voisinkin kirjoittaa joskus aiheesta. Siis siitä, miten urheiluhulluus on vaikuttanut ajatuksiini alkoholista. Nykyään jo ennen bileitä vähän ahdistaa, että ensinnäkin bileillan treenit jäävät väliin ja toiseksi seuraavakin päivä saattaa mennä koomaillessa. Yleensä minulla ei ole krapulaa, mutta seuraava päivä menee silti vähän laiskasti ja innottomasti. Vielä en ole ottanut sitä askelta, että jättäisin alkoholin kokonaan. Koen sen vielä liian paljon sosiaaliseksi asiaksi. Mutta tästä haluan kirjottaa vielä enemmänkin myöhemmin.

Perjantaina vietin syntymäpäiviäni kavereideni kanssa meillä kotona. Aamulle olin suunnitellut urheilua, mutta koko ajatus siitä, että JOUTUU taas bilettämään, tuntui niin masentavalta, että koko päivä meni vähän mököttäessä ja kämppää siivotessa. Loppujen lopuksi minulla oli todella hauskaa, vaikka jatkoille en missään vaiheessa edes ajatellut lähteväni. Onhan se aina ihana nähdä ystäviä. Varsinkin kun näen heitä ihan liian harvoin hurjan treenimotivaationi takia.

Lauantain Open class oli hyvä tunti, mutta sen jälkeinen treeni vähän innotonta. Vertical Clubin vapaissa treeneissä ei ollut ketään kavereita ja Circus Helsingin vapareiden keski-ikä oli yhtäkkiä laskenut 10-15 vuotta. En jaksanut ripustaa rengastrapetsia, koska lapset hyppivät airtrackilta juuri ilmakiinnityspisteen alle. Onneksi kangasakrobaatit opettivat minulle muutamia temppuja kankailla. Taisin oppia jonkun uuden tempun, mutten nyt enää yhtään muista, mikä se olisi voinut olla. Kaikki muu meni aivan pieleen. Hehe.

Sunnuntaina oli aivan mahtavat speksitreenit. Meillä on kyllä ihanat tanssijat, ja haikeilen jo etukäteen, kun yhteiset treenimme loppuvat speksin jälkeen. Nyyh. Onneksi vielä reilun kuukauden saan nauttia heidän seurastaan. Showryhmätreeneissä opin yhden uuden tempun, josta minulla on videokin. Täytyy koittaa muistaa ladata se YouTubeen ja tänne nähtäväksi.

Tulipas pitkä teksti treeniviikosta. No, välillä näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti