keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Vielä elossa!

No moi!
Pitkä blogitauko on nyt takana. Syyslukukausi alkoi minulla jo viime viikon maanantaina labrakurssilla. Siitä lähtien on ollut hurjaa kiirettä. Labran lisäksi olen puuhaillut fuksiasioiden kanssa, käynyt töissä, ollut muutamissa juhlissa, treenannut, ja sen sellaista. Töissäkään ei ole ollut sopivaa bloggaushetkeä, koska olen perehdyttänyt meille uutta työntekijää. En ole tainnut olla hetkeäkään aloillani. 

Tänään luvassa muutamia hassuja itseotettuja kuvia aamun aerial yogasta ja jotain höpötystä. 


Haku Vertical Clubin showryhmään päättyi lauantaina, ja sain lopulta tehtyä ja kuvattua videolle kokonaisen koreografian. Mitään kovin viimeisteltyä en ehtinyt saada aikaan, mutta parempi yrittää huonommalla videolla kuin jättää kokonaan yrittämättä. Etuna on onneksi se, että showryhmän valitsevat henkilöt ovat katselleet tekemisiäni viimeiset kolme vuotta ja nähneet myös kisavetoni Pole Debutissa, joten ehkä kaikki ei ole videosta kiinni. Toivotaan parasta. Tulokset ilmoitetaan viimeistään 8.9. eli ihan pian. Pitäkää minulle sormet ristissä! (Sanotaanko suomeksi noin? Kuulostaa oudolta..)


Eilen alkoivat sirkustunnit käsinseisonnalla. Hurraa! Oli niin ihana tunne olla kesän jälkeen ensimmäistä kertaa sirkuksella, ja etenkin Kristiinan ja Osmon opissa. Parasta! Huomasin taas, miten paljon olen kehittynyt vuodessa. Aluksi pelkäsin käsieni varassa olemista ja jopa seinää vasten käsinseisontaan nouseminen oli vaikeaa. Eilen uskalsin jo ensimmäistä kertaa tehdä käsinseisontakuperkeikan kovalle alustalle. Eli käsinseisontaan, pieni ylimeno, käsien koukistus, leuka rintaan ja kuperkeikalla alas. Aiemmin olen suostunut kokeilemaan vain patjalle alastuloa, mutta Osmon asiantuntevassa opissa pystyn aina parempaan kuin kuvittelen. Itku meinasi kesällä tulla, kun käsinseisontaryhmä oli täynnä, mutta onneksi sain vielä paikan. 


Kohta on minullakin synttärit ja kuin ihanaksi syntymäpäivälahjaksi samana viikonloppuna järjestetään Pole Art. Kannattaa tulla katsomaan, jos haluat nähdä maailman parhaat taiteellisen suunnan tankotanssijat lavalla. En malta odottaa. Ja kisan jälkeen samalla lipulla pääsee upeisiin after partyihin. Ei kannata missata! 


Nyt sain sushit eteeni, joten lopettelen tähän ja julkaisen teille edes jotakin luettavaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti