tiistai 24. syyskuuta 2013

Uusia trikkejä

Noniin, nyt sain siirrettyä kuvat kännykästä koneelle, joten tässä näitä kuvia uusista trikeistä. Kerrankin tuli otettua kuvia treenin jälkeen. Ihanaa, kun on olemassa Kaisa, jonka kanssa treenaamme paljon yhdessä ja joka myös kirjoittaa blogia nykyään, niin ei vaivaannuta pyytää toista kuvaamaan. Tämän ensimmäinen trikin, eli ayshan kuppiotteella, näin ensin juuri Kaisan Instagramissa. Se oltiin ilmeisesti harjoiteltu Natasha Wangin workshopissa, ja siihen mentiin olkanousun kautta. Itse harjoittelin sen ihan normaalisti tangolta. Tässähän ei sinäänsä ole mitään muuta uutta kuin se, että ylempi käsi on kupissa, eli kaikki sormet samalla puolella tankoa. Koska tankoa ei voi puristaa, joutuu yläkäsi työskentelemään enemmän. Vielä en ole keksinyt tälle otteelle muuta hyötyä kuin sen, että hauis tulee kauniisti esiin kuvissa. Hehe. 


Nämä loputkin taisivat olla ainakin Natashan inspiroimia liikkeitä, jollei suoraan workshopista. Asentoon pääsee asettelemalla ensin kädet noin ja vartalon sivulankkuun. Yläkäden kyynärvarsi kannattaa viedä tangon taakse, jotta sillä pystyy paremmin tasapainottamaan asentoa. Sitten vaan ponnistus tähän asentoon. Jännää muuten, että tämä yhden käden käsinseisonta on ainakin minusta helpompi vasen käsi maassa, vaikka seinää vasten tehtynä oikea käsi maassa on tukevampi. 


Ja samassa asennossa voi tietysti varioida jalkoja loputtomiin. Maha siinä punaisena kaikesta treenistä. Sunnuntain treeniputken jälkeen jokaikiseen ihoalueeseen sattui. Jopa takanoja tuntui pitkästä aikaa inhottavalta. Tänään iho saa tauon tangolta, mutta lihakset laitetaan taas koville käsinseisontatunnilla. Ehkä tänään uskaltaisin jo ihan itse nousta kepeille käsinseisontaan? 

2 kommenttia:

  1. Tehtiin tuota kuppiotteen ayshaa Phoenix Kazreen workshopissa! Natasha Wang jäi multa väliin, mutta hyvä että siellä oli monia muita, niin temput tulee silti opeteltua.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa ok. Niinpä, ihanaa, kun oppii tooosi paljon kaikkea uutta!

      Poista