maanantai 23. syyskuuta 2013

Treeniviikko 37&38/2013

VIIKKO 37

Maanantai:
Tanssi speksitreeniä (1 h 30 min)
Tankotanssi Pole Guru (1 h 10 min)

Tiistai:
Käsinseisonta (1 h 30 min)

Keskiviikko:
Aerial Yoga Lempeä (1 h)

Torstai:
Lepo / Flunssa

Perjantai:
Lepo / Flunssa

Lauantai:
Lepo / Flunssa

Sunnuntai:
Lepo / Flunssa


Yhteensä: 5 h 10 minViikosta 37 ei ole hirveästi kerrottavaa. Flunssa oli alkanut jo aiemmin ilmoitella itsestään kauhealla kurkkukivulla. Edellisen lauantain pippaloissa en melkein pystynyt puhumaan, kun ääni oli niin painuksissa. Kunnolla flunssa räjähti vasta keskiviikkona. Peruin aamun tankotanssitunnin, mutta Aerial Yogaan menin, koska olin luvannut ystävälleni kokeilun syntymäpäivälahjaksi. Aerial Yoga ei ole kovin rankkaa muutenkaan, mutta pää alaspäin killuessa lima muodostaa painetta onteloihin. 

Perjantaina olisi ollut Kissojen yö osa 2. (Kuvat ovat Kissojen yöstä edelliseltä viikolta.) Sain kyllä lopulta vuoron vaihdettua, mutta sain flunssan päälle ihanan vatsaflunssan, joten esiintyminen jäi välistä. (Normaalit ihmiset muuten varmaan ottaisivat sairaslomaa töistä ollessaan kipeitä, mutta minä taas koen, etten ole tarpeeksi kipeä saikkua varten. Huoh.. Voisin joskus opetella olemaan ihan hitusen itsekkäämpi.) Lauantaina, oli olo mikä tahansa, oli pakko päästä vuoden kohokohtaan, Pole Artiin. Jatkoilla taisin viihtyä ehkä 15 minuuttia, mutta tulipahan yksityisklubi Bläk nähtyä. En jäänyt kaipaamaan. 

Sunnuntain treenit jäivät kokonaan välistä, mukaanlukien Phoenix Kazreen workshop, josta olin maksanut aika paljon. Onneksi treenikaverini Laura meni puolestani paikalle, niin ei jäänyt paikka kokonaan käyttämättä. Ja onneksi olen oppinut "kustannuslaskentaäidiltäni" (niin kuin hän itseään kutsui) asenteen, että mennyt raha on mennyttä rahaa eikä siitä tarvitse enää välittää. Mennyttä se on, menin paikalle tai en. Kiitos äiti, yksi stressinaihe vähemmän elämässäni.

VIIKKO 38

Maanantai:
Lepo / Flunssa

Tiistai:
Lepo / Flunssa

Keskiviikko:
Lepo / Flunssa

Torstai:
Lepo / Flunssa

Perjantai:
Tankotanssi Pole Guru (1 h 15 min)
Aerial Yoga Näppärä (1 h)

Lauantai:
Tankotanssi vapaat treenit (1 h 5 min)
Circus Helsingin vapaat treenit (1 h 30 min)

Sunnuntai:
Tanssi speksitreeniä (2 h)
Tankotanssi Pole 2/3 (1 h 15 min)
Tankotanssi Open class (35 min)
Tankotanssi showryhmätreenit (1 h 15 min)


Yhteensä: 9 h 55 minViikolla 38 flunssa jatkui. Alkuviikon olin muutenkin matkalla Norjaan. Ihan hyvä, että kiirettä on pitänyt, niin en ole turhan aikaisin jatkanut treenaamista ja olen kerrankin ihan oikeasti levännyt. Vertical Clubin ohjaajat ja muutamat treenikaverit ovat varmasti todella ylpeitä minusta nyt. Torstaina olisi ollut koko päivä aikaa treenata, mutta jätin jopa sirkustreenit vapaaehtoisesti väliin, jotta saisin vielä yhden päivän aikaa levätä ja parantua.

Viikonloppuna treenattiin sitten koko viikon edestä. Perjantain Pole Guru -tunnilla harjoiteltiin Pole Artissa nähtyjä hurjia trikkejä. Ja samoja harjoittelin myös itsekseni lauantain vapaissa treeneissä. Sunnuntain kohdalla olisin toivonut jotain tuntirajoitusta. On edelleen mysteeri, missä mielenhäiriössä olen varannut itselleni kaksi tuntia tankotanssia ennen showryhmän treenejä. En ole kirjoittanut niitä edes kalenteriini, joten tajusin asian vasta, kun sain yöllä sähköpostin "onneksi olkoon, mahduit tunnille". Laura oli sopivasti vielä suunnitellut erityisen rankan 2/3 -tunnin. Ayshoja, olkanousuja, inverttejä, ilmainverttejä, jne.. Open classin alkulämmittelyt jätin väliin, jotta paukkuja riittäisi vielä viimeiseenkin treeniin. Ja lopuksi showryhmätreenit, joissa harjoiteltiin itselle vaikeita temppuja tai jotain, mitä ei vielä osaa. Itse harjoittelin mm. janeiroa. Treenin lopuksi joka ikiseen tangon kanssa yleisesti kontaktissa olevaan ihoalueeseen sattui ja lihakset olivat aivan väsähtäneet.

Ja tänään uudella innolla uuteen treeniviikkoon! Kohta speksitreeniä ja illalla Pole Guru sekä ensimmäistä kertaa Aerial Stretching.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti