tiistai 10. syyskuuta 2013

Treeniviikko 36/2013

Maanantai:
Lepo

Tiistai:
Käsinseisonta (1 h 30 min)
Sirkus Huiman vapaat treenit (30 min)

Keskiviikko:
Aerial Yoga Lempeä (1 h)
Tankotanssi Open class (1 h)
Tanssi (1 h)

Torstai:
Tankotanssi Pole 3 Flow (1 h 20 min)
Ilma-akrobatia (1 h 30 min)

Perjantai:
Kissojen yö -esiintymiset (1 h 45 min)

Lauantai:
Lepo

Sunnuntai:
Tanssi (2 h)


Yhteensä: 11 h 35 min


Noniin, nyt sitä treeniviikkoa!

Viime viikolla alkoivat kauan odotetut sirkustunnit. Tiistaina koin ihania onnistumisen tunteita, kun pääsin käsinseisontatunnille. Minulla on ehkä maailman parhaat opettajat. Sirkusharrastuksesta saan niin paljon iloa elämään, että se on joka pennin arvoinen. Välillä mietin, mitä kaikkea voisin saada sillä rahalla, mitä käytän sirkukseen ja treeneihin yleensä. Saattaisin saada vaikkapa uuden paidan silloin tällöin. Mutta ei, ikivanhat vaatteet saavat luvan kelvata, kun vaihtoehtona olisi rakkaasta harrastuksesta luopuminen. Never! Jäin myös Sirkus Huiman vapaisiin treeneihin, mutten pahemmin jaksanut evääni heilauttaa syksyn ensimmäisen käsinseisontatunnin jälkeen. Kokeilin muutamia juttuja ja keskityin sitten treenikavereiden kanssa höpöttelyyn.

Keskiviikkona oli perinteiset aamutunnit: Aerial Yoga ja Open class. Tällä kertaa en oppinut uutta liikettä Open classissa, mutta ainakin uusia juttuja tuli kokeiltua. Ehkä ne siitä alkavat sujumaan. Iltapäivällä treenasimme speksin tanssiryhmän kanssa. Hyvä tiimi meillä on koossa, ja upea koreografi. Ihana tanssia pitkästä aikaa.

Torstaina taas vakiotunteja, eli Pole 3 Flow ja ilma-akrobatia. Flowssa opittiin käsien kaunista liikettä ja ilma-akrobatiassa suunnittelin vähän seuraavan päivän esiintymistä Korkeasaaren Kissojen yössä. Viimeiselle puolelle tunnille saatiin myös rengastrapetsiopettaja paikalle. Ensimmäisellä kerralla opettaja halusi vain nähdä, mitä osaamme, ja kartoittaa, mitä haluaisimme tulevaisuudessa oppia. Ensi kerralla jatketaan sitten jollain kivalla uudella. Jippii.

Perjantaina olikin tuo Kissojen yö, josta aiemmin kirjoitin. Esiinnyimme pitkin iltaa improvisoiden. Yhteensä laskimme noin 1 h 45 min sitä aikaa, kun vuorotellen kiipesimme taiteilemaan. Illalla oli ihn sopivan väsynyt, mutta todella onnellinen. Ihanaa! Toivottavasti pääsen tänä perjantaina uudestaan. Kunhan saisin työvuoron vaihdettua.. Auttakaa, työkaverit!

Lauantaina ei ehtinyt treenata, kun olin töissä, joista lähdin suoraan kaverin tupareihin. Sunnuntaina treenasimme taas speksiporukan kanssa, mutta illan tankotanssitreenit vaihtuivat syntymäpäivälounaaseen äidin luona. Hyvää ruokaa ja rakas perhe.

Hieno viikko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti