torstai 5. syyskuuta 2013

Treeniviikko 34&35/2013

Koska olen tähän asti tunnollisesti tehnyt jokaisesta viikosta treeniviikkopostauksen, tehdään myös näistä huonoista viikoista. Ehkä näistä on joskus itselleni hyötyä.

VIIKKO 34

Maanantai:
Tanssi (1 h)

Tiistai:
Lepo
 
Keskiviikko:
Lepo

Torstai:
Kävely (30 min)
Kuntosali (50 min)

Perjantai:
Lepo


Lauantai:
Kuntosali (1 h)


Sunnuntai:
Kävely (56 min)
Yhteensä: 4 h 16 min

Alkuviikko meni laivalla. Loppuviikko meni töissä. Treenimasennus.. Ei muuta mainittavaa. No, ainakin tuli käveltyä!VIIKKO 35

Maanantai:
Tankotanssi koreotreeniä (2 h)
SUP-lautailu (2 h 15 min)

Tiistai:
Lepo

Keskiviikko:
Tankotanssi koreotreeniä (2 h 5 min)

Torstai:
Tankotanssi Pole 3 Flow (1 h 25 min)

Perjantai:
Lepo

Lauantai:
Lepo


Sunnuntai:
Tankotanssi vapaat treenit (1 h)


Yhteensä: 8 h 45 min

Vähän parempi viikko jo, muttei siltikään yllä vielä parhaisiin lukemiin. Viime viikko oli kyllä älyttömän kiireinen. Oikeastaan yllätyin, että olen ehtinyt näinkin paljon liikkua. Toisaalta osa kiireestä johtui juuri tuosta koreografian treenaamisesta maanantaina ja keskiviikkona. Maanantain suppailusta kirjoittelinkin jo aiemmin. Torstain Pole 3 Flow -tunnin piti ihana treenikaverini Laura. Mainitsinkin aiemmin, että Laura on siirtynyt nyt opettajaksi. Täysin ansaitusti. Flow-tunti sopi Lauran opettamaksi erittäin hyvin. Niin kaunis, siro, elegantti, upea tanssija Laura on.

Perjantain lepopäivä johtui labratöiden jälkeisistä työpaikan juhlista. Oli meillä aluksi koulutustakin, etten nyt ihan liioittele. En ehtinyt välissä treenaamaan. Lauantaina vietin ensin puolet päivästä omissa töissä ulkona ständillä ja toisen puolen sitten talkootöissä Tour de Helsingissä, myöskin ulkona. Mitään urheilullista en tehnyt, mutta koko päivän ulkona seisominen väsytti aivan hulluna. Huhhuh. Rojahdin sänkyyn kahdeksi tunniksi nukkumaan, ja yhdeksän aikaan illalla oli pakko nousta silmät ristissä tekemään edes jotain, etten nukkuisi kellon ympäri. Eli siinä ei enää treeni maittanut. Sunnuntaina uudella energialla vapaisiin treeneihin hinkkaamaan erilaisia ayshaan menoja.

Jospa se tästä taas lähtisi! Täytyy tietysti ymmärtää, että kesällä oli enemmän aikaa treenata, kun oli vain töitä. Syksyllä on vaikka mitä. Kiireistä tulee olemaan, mutta nautin kaikesta, mitä teen! Hih, elämä on ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti