sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Pole Artin voittajista

PoleRanking on tehnyt mahtavaa työtä ja ladannut Pole Artin videot jo nyt kaikkien nähtäville. Kiitos, PoleRanking! Videoita pääsee katselemaan PoleRankingin YouTube-sivulta.

Miesten sarjassa voitot menivät mielestäni juuri oikeaan osoitteeseen. 

Miesten sarjan voitti Evgeny Greshilov, jonka vedosta itsekin pidin kaikista eniten. Rakastan elokuvamusiikkia ja käytän sitä paljon koreografioissani. Ehkä senkin takia nautin tästä esityksestä erityisesti. Aivan mahtavia (miesten) temppuja ja esityksen tunnelma piti alusta loppuun saakka. Jaaa HUHHUH tuo kohdasta 1:57 alkava loikkakombo. Aijaijai. Ihanaa katseltavaa.


Toiseksi miesten sarjassa tuli vähän hassuttelevamman teeman ottanut Derick Pierson. Hauskaa meillä yleisössä oli. Esitys oli oikeasti viihdyttävä. Tässä on myös erittäin taidokkaasti käytetty fleksattuja nilkkoja elementtinä. En ole aiemmin nähnyt esitystä, jossa en olisi katsonut inhoten fleksattuja nilkkoja, vaikka miten esiintyjä olisi sen tarkoituksella tehnyt. Tähän ne sopivat mainiosti ja niitä oli selkeästi ainoastaan tarkoituksellisissa kohdissa. En ole myöskään ikinä nähnyt miehen tekevän niin selkeitä "naisten liikkeitä", kuten kohdan 2:25 rainbow marchenko ja kohdan 2:48 sivuspagaatti. Wow!


Eilen flunssaiset ja väsyneet aivoni eivät jaksaneet enää loppuillasta painaa mieleen, kenellä oli minkäkinlainen esitys, joten kun Heidi Coker julistettiin naisten sarjan voittajaksi, en muistanut kyseistä tyyppiä ollenkaan. Mutta nyt kun aamulla katsoin videon, muistin, että kyllä, tästä tykkäsin aivan mielettömästi. Ehdottomasti paras lattiaosuus omasta mielestäni ja aivan upeita trikkejä tangolla. Siis aivan mielettömiä heittoja ja heilautuksia. Miksi niitä nyt kutsuisi.. Tykkäsin myös tangon nerokkaasta käytöstä osana lattiaosuutta. 


Ja toiseksi naisten sarjassa tuli ihana Oona Kivelä. Oona tulkitsee musiikkia aivan omalla tasollaan. Ihan mahtavaa katseltavaa, kun jokainen isku, jokainen liike on täysin mietitty. Ja eläytyminen musiikkiin on täydellistä. Oona tekee aivan huikeita temppuja, mutta hänen esityksensä eivät ole koskaan pelkkää tempputykitystä. Helppokin liike voi olla upea. Tykkään myös Oonan oivaltavasta tavasta käyttää koko tangon pituutta. Kaikkea ei tarvitse tehdä hurjan korkealla näyttääkseen upealta. Katsokaa vaikka kohdasta 2:35 alkavaa komboa. Nerokas!


Tässä oli nopeat analyysini voittajista. Kohta lähden Vertical Clubille Phoenix Kazreen workshoppiin. Kauhea flunssa päällä, mutta olen maksanut aika paljon tästä workshopista enkä siksi halua jättää sitä väliin. Olin muuten flunssassa myös alkuvuoden Oona Kivelän workshopissa. Jokin trendi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti