maanantai 19. elokuuta 2013

Treeniviikko 33/2013

Maanantai:
Lepo

Tiistai:
Lepo

Keskiviikko:
Aerial Yoga Lempeä (1 h 10 min)
Tankotanssi Open class (1 h)
Trikkejä hammockilla (30 min)

Torstai:
Bodyweight training (1 h)
Kävely 5,9 km (58 min)

Perjantai:
Kuntosali (52 min)

Lauantai:
Kävely 5,1 km (47 min)

Sunnuntai:
Lepo


Yhteensä: 6 h 17 min


Sellainen suhteellisen kevyt viikko tällä kertaa. Paljon on ollut töitä ja muita hoidettavia asioita, mutta osa tekemättömyydestä johtuu myös laiskuudesta. Ei ole tehnyt mieli liikkua. Maanantaina ja tiistaina olisin voinut käydä salilla, joogassa, kävelyllä, juoksemassa, mitä tahansa.. Mutta elättelin vielä toivoa, että olisin lukenut torstain tenttiin. Saatoin ehkä jopa luentokalvot hetkeksi avata. Keskiviikkona treenasin kaiken ajan, minkä ehdin ennen töitä. 

Torstaina tiesin jo, etten illalla menisi tenttiin, joten aamun olisi voinut käyttää hyväksi. Sen sijaan minut valtasi mieletön stressi ja ahdistus. Tiesin, että jos en mene tenttiin, en saa kandin papereita ensi keväänä. Käytin siis torstaiaamun sen asian harmitteluun. Järkevää. Johannes Hattusen bodyweight training tuli siltä kannalta hyvään saumaan, että olin jo siihen ilmoittautunut, joten en voinut jättää menemättä. Oikeastaan en edes halunnut jättää menemättä. Niin kiva mahdollisuus se oli. Tunnilla unohdin kaiken hölmön stressaamisen. Ja tunnin jälkeen ajatukset myös kirkastuivat. Mitä väliä, vaikken saa kandin papereita keväällä? Voin kuitenkin kirjoittaa kandin ja siirtyä opiskelemaan maisterikursseja. Kukaan ei estä tekemästä maisterikurssien ohella muutamaa kandikurssia, ja mitäpä sillä paperilappusella edes tekee? Suomessa lähes kaikki jatkavat maisterin opintoihin kuitenkin. No stress, happy face! 

Avopuolisoni blogiin tästä.

Perjantaina oli niitä jo mainittuja asioita hoidettavana. Meinasi siksi jäädä salitreeni tekemättä. Ehdin nipin napin salille ja tein treenin hullulla tahdilla. Temppuiluosuus jäi 5 minuutin käsinseisontaharjoitteluun, jonka jälkeen siirryin painopuolelle. Lyhyet lepoajat ja pikaiset vaihdot seuraavan liikkeen pariin, ja olin valmis 52 minuutissa.

Lauantaina taas hoidettavat hommat pitivät koneen äärellä, ja ilta kului kaverin kanssa siiderien äärellä. Sunnuntaina sama juttu: koko päivä meni tuottamani speksin kanssa puuhastellessa.

Blogini näyttää nyt omaan silmääni vähän tylsältä. Yritän tsempata enemmän kuvien kanssa, jotta kehtaan kirjoitella enemmän. Nytkin kuvituksena on vanhoja kuvia samasta leikkipuistotreenistä, josta jo aiemmin kirjoitin. En ole halukas siirtymään kuviin omasta naamastani ja syömästäni ruoasta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti