maanantai 5. elokuuta 2013

Treeniviikko 31/2013

Maanantai:
Tankotanssi Pole Guru (1 h 15 min)
Rengastrapetsi Aerial Hoop Open class (1 h 10 min)

Tiistai:
Tankotanssi vapaat treenit (45 min)
Aerial Yoga Vetreä (1 h)
Tankotanssi Pole 3 Tricks (1 h 15 min)

Keskiviikko:
Aerial Yoga Lempeä (1 h)

Torstai:
Kuntosali (1 h 47 min)

Perjantai:
Lepo

Lauantai:
Leikkipuistotreeniä (1 h)

Sunnuntai:
Lepo


Yhteensä: 9 h 12 min


Hejssan! Blogissa on ollu vähän hiljaista, koska treenipuolellakin on ollut vähän hiljaista. Maanantai ja tiistai olivat vielä hyviä treenipäiviä, koska töissä oli aamuvuoroa. Keskiviikosta perjantaihin oli iltavuoroa, joten treenit rajoittuivat aamuun. Tavallaan tylsää, mutta käytännössä hyvä asia, koska tenttistressi on kasvanut aikamoisiin mittasuhteisiin. 10 päivän päästä pitäisi olla kesätentissä suorittamassa tenttiä, joka on pakko päästä läpi, jotta pääsen labrakurssille, jotta voin valmistua kandiksi ajallaan. Aamun "oheistreenit" on helpompi jättää väliin tenttiinlukemisen takia kuin illan lempparitankotunnit. Olen siis raskain sydämin jättänyt treenaamatta, jotta voin kotona parhaani mukaan vältellä tenttiin lukemista. Lauantaina esimerkiksi pesin jopa roskapöntön, koska se tuntui juuri sillä hetkellä tärkeältä. Noh, ei se maailma kaadu, jos en saa kandin papereita kolmessa vuodessa. Voihan kandin kirjoittaa valmiiksi ja ottaa vaikka pari mielenkiintoista sivuainetta lisää. Heh. 


Itse treeniviikosta ei nyt mitenkään järisyttävän paljon ole sanottavaa. Ihan perus. Haluaisin mielettömän paljon päästä käyttämään SportSetter-passejani, mutta nyt on pakko nämä kymmenen päivää vielä yrittää tosissaan lukea. Sitten loppukuusta juoksen kaikissa paikoissa kellon ympäri, jotta saan mahdollisimman paljon hyötyä irti passeista. 


Postauksen kuvista joku ehkä osasi jo arvata, että Instragram-filttereiden läpihän ne ovat menneet. Jep, liityin pari päivää sitten Instagramiin ja löydyn sieltä nimimerkillä xtints. Ajattelin lisätä tililleni vain tällaisia tankotanssiin, akrobatiaan ja muuhun liikunnallisuuteen liittyviä kuvia. Katsotaan, kuinka kauan kestää, että lisään jonkun turhan jäätelöannoksen kuvan. 

Ja hypätäkseni takaisin treeniviikkoon: lauantaina oli aivan mahtava temppuilupiknik kahden treenikaverin kanssa. Riehuimme varmaankiin 5-6 tuntia, mutta heiaheiaan päätimme merkata tunnin itse treeniä, koska paljon oli myös suunnittelua, syömistä, juomista ja toisten kuvaamista. Mahtava ilta, josta ajattelin laittaa kuvia vielä erikseen. Niitä nimittäin tuli lähes 300. 

Sunnuntaina ei urheiltu vaan tehtiin tämä:


Avopuolisoni synttärit olivat jo toukokuussa, mutten silloin pystynyt hänelle mitään hankkimaan. Lupasin yllättää myöhemmin kesän aikana, kun saisin rahaa kesätöistä. Aamupäivän yritin lukea tenttiin, kun Mika kävi salilla. Iltapäivällä lähdimme ensin Kakkugallerian kakkubuffettiin, jossa saa hintaan 11,90 € syödä niin paljon kakkua kuin jaksaa. Kakut olivat hyviä, mutta petyin siihen, miten vähän pystyin kakkua loppujen lopuksi syömään. Kakkugalleriasta suuntasimme Kaivopuiston rantaan, jossa Sky Breakers järjesti benjihyppyjä. (Oma sisäinen äidinkielinatsini sanoo, että benjihyppy on jo niin vakiintunut sana suomen kielessä, että sen voi kirjoittaa ilman väliviivaa.) Jonkin vian vuoksi hyppy oli vain 110 metriä mainostetun 150 metrin sijaan. Järkyttävän korkealta se joka tapauksessa tuntui. Alun perin vain Mikan piti hypätä, mutta aloin itsekin ajatella, että hulluahan olisi vain lähteä pois, kun mahdollisuus on aivan siinä edessä eikä jonoakaan ollut juurikaan. Niinpä ostin toisenkin lipun ja kohta olin itsekin nosturin nokassa. Siis.. HUI! Viime vuonna hankin Mikalle syntymäpäivälahjaksi Better Balloonsin kuumailmapallolennon - ei yhtään niin jännää kuin kuvittelin. Mika hankki vuorostaan minulle Skyxperiencen tandemhypyn lentokoneesta 3-4 km korkeudesta - aivan mahtavaa ja jännää! Ja tänä vuonna tämä 110 m benjihyppy - ihan mielettömän jännittävää! Jo nostovaiheessa höpöttelin korissa oleville miehillä kirosanojen höystämänä, etten todellakaan uskalla hypätä. Tyyppi kuitenkin kertoi vain tyynen rauhallisesti, että älä ota kiinni narusta, pidä vartalo suorana ja kun lasketaan kolmesta alaspäin, kaadut eteenpäin ykkösellä. Eh, selvä. Päätin, etten anna itseni harkita hetkeäkään, koska sitten en varmasti uskaltaisi. Tuntui aivan hirveältä toimia täysin itsesuojeluvaiston vastaisesti, mutta olin innokkaasti hyppäämässä jo kakkosella. Ja yhtäkkiä pahin oli ohi, ja sain vain nauttia edestakaisin pomppimisesta narun varassa. Huhhuh, jännitysmomentti synttärilahjoissa on koko ajan vain kasvanut. Pitää varmaankin pikkuhiljaa siirtyä johonkin toiseen elementtiin, kun tähän mennessä ollaan pitäydytty näissä ilma-aktiviteeteissa.

Sky Breakersin benjihyppy maksoi 95 € ja henkilökunta oli aivan mahtavaa. Hyvä fiilis tuli koko hommasta ja suosittelen kyllä kaikille huimapäille. Ja tämä ihan oikeasti oli paljon jännittävämpää kuin tandemhyppy lentokoneesta. Tässä näet maahan ja hyppäät yksin ja ihan itse. Tandemhypyssä et edes näe maata pilvien takaa ja olet kiinni kokeneessa hyppääjässä, joka työntää sinut lentokoneen ulkopuolelle roikkumaan ja suorittaa hyppäämisen puolestasi. Huhhuh. Pitää varmaankin käydä joskus uudelleenkin hyppäämässä, kun se oli niin hirveän nopeasti ohi.

Noniin, vähempitreeninen linja jatkuu varmasti vielä siihen 15.8. asti, mutta koetan silti muistaa blogata välillä. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti