torstai 15. elokuuta 2013

Splits..

Elämä meni tällä kertaa juuri niin kuin halusin. Pole Artin workshopit Vertical Clubilla valitettavasti julkaistiin ennen kuin olin saanut työvuorot syyskuulle. Pomo onneksi ymmärsi, kun kerroin tästä, ja lupasi yrittää parhaansa, jotta saan sen päivän vapaaksi. Uskaltauduin siis ilmoittautumaan mukaan Phoenix Kazreen Flow workshoppiin. Pähkäillessäni, uskallanko ilmoittautua ennen työvuorojen julkaisua, Natasha Wangin Signature Tricks workshop ehti mennä täyteen, mutta ilmoittauduin siihenkin jonoon, jos vaikka hyvin kävisi. Natashan oppiin olisin ensisijaisesti halunnut, mutta onneksi sentään yksi workshop on varma. Olisihan se hullua jättää tällainen tilaisuus käyttämättä, vaikka varsin kallista hupia onkin. Haluan niin kovasti kehittyä tässä lajissa, että kaikki vinkit maailman huippunimiltä otetaan enemmän kuin mielellään vastaan. Ja hyvin kävi: työvuorot tulivat ja olin saanut kyseisen päivän vapaaksi. Jippii!

Tässä esimerkkiä Phoenixin ilmaisusta:


Jos muuten kiinnostaa nähdä tankotanssin huippuja kisassa, jossa taiteellisuus vie voiton tempputykityksestä, lippuja on vielä saatavilla täältä. Pole Art järjestetään tänä vuonna 14.9. Helsingin Savoy-teatterissa. Suosittelen!

Toinen asia, joka meni juuri haluamallani tavalla, oli se, että sain ensin työvuorot ja vasta sen jälkeen ilmestyi Vertical Clubin uusi lukujärjestys. Pääsin heti varaamaan lempparituntini. Harmi vaan, että innoissani odottamani uusi Hammock Tricks -tunti on samaan aikaan kuin ilma-akrobatiatuntini Circus Helsingillä. Samoin Pole 3 Tricks jatkaa edelleen samalla paikalla, joka on edelleen samaan aikaan kuin käsinseisontatuntini Circus Helsingillä. Keskiviikon uutuudelle - Contortion-tunnille - taas en pääse ainakaan syyskuun aikana, koska olen joka keskiviikko töissä. Iloinen yllätys oli kuitenkin, että perjantailta löytyy toinen Pole Guru -tunti! Jee! Oi voi, voisipa kaikkia ihania tunteja olla kaikkiin eri aikoihin, jotta vaihteleva työviikko ja muut harrastukset eivät häiritsisi treenausta.. 

Sitten tämän viikon treeneihin. 

Spagaatti pussissa.
No, eipä niitä kovin paljon ole ollut. Elättelin vielä alkuviikosta toivoa, että lukisin ihan oikeasti siihen tenttiin, joten maanantai ja tiistai menivät treenaamatta. Lukuunottamatta jokapäiväisiä käsinseisontaharjoitteluja, jotka ovat tällä viikolla tapahtuneet työpäivän jälkeen illalla kuntosalin siivouksen yhteydessä. Näitä 15 minuutin harjoitteluja en merkitse HeiaHeiaan, mutta kalenterini saa pienen kukkasen jokaisen päivän kohdalle, kun olen muistanut harjoitella käsinseisontaa. Putki on taas välillä katkennut, mutta tällä hetkellä mennään kuudessa peräkkäisessä kukkasessa. (Jos joku tässä vaiheessa on täysin pihalla, niin yritän motivoida itseäni jokapäiväiseen käsinseisontaharjoitteluun piirtämällä kukkasen kalenteriini jokaisen harjoituksen jälkeen ja kisaamalla itseni kanssa siitä, miten pitkän katkeamattoman kukkasten sarjan saan tehtyä.)

Spagaatti pussin ulkopuolella.
Kunnolla treeniviikko alkoi eilen. Menin aamulla Aerial Yogaan ja Open class -tankotanssitunnille. Aerial Yogassa tehdään aamuisin lempeitä juttuja, mutta tunnin jälkeen jäin itsekseni harjoittelemaan noita kuvissa näkyviä spagaattitemppuja. Ensimmäisessä kuvassa näkyy pussitettu spagaatti, josta voi kivasti puikahtaa toisessa kuvassa näkyvään pussinulkoiseen spagaattiin. Näitä olemme tehneet Aerial Yoga Näppärä -tunnilla, joka keskittyy enemmän vaativiin temppuihin, kun muilla tunneilla tehdään vähän rauhallisemmin. Ei siis tarvitse pelästyä, jos et ole vielä kokeillut Aerial Yogaa. Tällaista tehdään vasta vaativimmalla tunnilla.

Ei mikään rentoutusliike..
Open classin veti Vertical Clubin uusi ohjaaja, ihana treenikaverini Laura. Hyvä tunti, kiitos Laura! Alkulämmittely oli lauramaiseen tapaan hyvin perusteellinen. Hänellä ei nimittäin ole tapana edes vapaissa treeneissä hypätä tangolle ennen kunnollista lämmittelyä. Toisin kuin minulla joskus..

Tunnin jälkeen piti jäädä hiomaan koreografiaani, mutta sen sijaan jäimme riehumaan joogasaliin ja ennen kaikkea miettimään, mikä kymmenistä spagaattikuvista on paras ja julkaisukelpoisin. Olisin viihtynyt pitempäänkin, mutta työvuoro alkoi ikävästi lähestyä, joten oli pakko lähteä kotiin. Höh. Seuraavaan kertaan sitten!

Ai niin, Vertical Club täytti tänään 1 v. Onnea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti