torstai 22. elokuuta 2013

Sataa sataa ropisee..

Mikä kesän ja syksyn vaihteessa on parasta? Lämpimät vesisateet. Rakastan tehdä pitkiä kävelylenkkejä sateessa. Lämmintä päälle ja menoksi. Mielellään kuitenkin ei-vedenkestävää vaatetta, koska on ihanaa kastua kokonaan ja tuntea sade iholla. Herätän varmasti hilpeyttä (tai ärtymystä) katosten alla sadetta pitelevissä ihmisissä, kun hypin lätäköissä kuin pieni lapsi. Olen aina pitänyt vedestä: järvessä, meressä, sateena, sadettajasta.. 

Äsken oli aivan hurja sade. Taivas oli tumma ja vettä tuli aivan kaatamalla. Tuli hirveä hinku päästä ulos. Samalla hetkellä pesukone ilmoitti pesuohjelman päättyneen, joten aloin ripeästi ripustamaan pyykkejä kuivumaan, jotta ehdin ulos ennen kuin sade lakkaa. Juoksin ulos ja ah, ihana kaatosade! 

...kunnes noin minuutin päästä sade lakkasi. Eih! Vesi ei ehtinyt vielä tulla edes hupparin läpi. Ääh, mikä harmistus. Jatkoin sitten loput 29 minuuttia lenkistä ilman sadetta, välillä muutaman minuutin pätkiä juosten. Ihan vain, koska teki mieli juosta. No se siitä sitten. Seuraavaa sopivaa sadekävelyhetkeä odotellessa.
Kuva: Outo Kooma
Muuten onkin ollut taas vähän hankalaa motivoitua treenaamaan. Olen viimeksi päässyt tangolle viikko sitten keskiviikkona, ja mikään muu ei nyt tunnu innostavan. Tahdon tangolle! Seuraavaa kertaa saakin odotella seuraavaan torstaihin, ellen pysty sitä ennen sopimaan itselleni koreografiatreenejä. Haku Vertical Clubin showryhmään on auki enää ensi viikon lauantaihin, ja sitä ennen pitäisi saada jonkinlainen hakuvideo tehtyä. Kiire tulee.

Olen suunnittelut itselleni vaikka mitä treenejä. Kuun SportSetter-passit ovat vielä kokonaan käyttämättä, mutta en saa itseäni innostumaan nyt mistään muusta kuin tankotanssista tai sirkuksesta. Selvästi on siis tärkeää löytää itselleen laji, josta nauttii. Hankalampi on koittaa pakottaa itseään urheilemaan, jos ei kiinnosta. Luulen kyllä, että into kaikkeen löytyy taas, kun opinnot jatkuvat ensi viikolla. Kun päivät alkavat saada taas rutiinia, eikä tarvitse surumielisenä käyttää aamupäivää illan työvuoroa odotellessa ja miettiessä, mitkä kivat treenit tänäänkin jäävät töiden takia väliin.

Tällaisia alakuloisia terveisiä täältä päin. Ehkäpä illalla jään töiden jälkeen salille treenaamaan. Katsotaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti