perjantai 16. elokuuta 2013

Hatsolon bodyweight training

No eipä tullut eilen taas otettua kuvia, mutta mahtava treeni oli Herttoniemen Gymillä. Johannes "Hatsolo" Hattunen, "yksi maailman breakdancen kärkinimiä" (lainaus) ja tanssikoulu Saiffan perustajajäsen, oli kutsuttu pitämään meille bodyweight training -tunti. Ohjelma oli erikseen meille räätälöity, joten puolet tunnista käytettiin alkulämmittelyyn ja muutaman breakdance-tempun opetteluun. Normaalisti Johanneksen bodyweight training -tunnit eivät sisällä tätä temppuosuutta. Opin minäkin sitten six stepin ja baby freezen. (Tähän kohtaan piti tulla kuva upeasta baby freeze -posestani, mutten muistanut pyytää avopuolisoa ottamaan siitä kuvaa.) Harjoittelimme myös eräänlaista puolivoltin tapaista temppua, mutten nyt muista, miksi sitä kutsuttiin. Mutta jee, mahtavaa oppia taas jotain uutta!

Loppupuolisko tunnista oli se rankka osuus. Teimme kaksi kertaa intensiivisen harjoituksen, johon kuului 3x3 liikettä. Ensimmäisessä harjoituksessa tehtiin 6 x six step, 10 x kapean otteen punnerrukset ja 40 x russian twist -vatsalihasliikkeet. Ja koko setti kolme kertaa, niin nopeasti kuin ikinä pystyi. Sitten hetki lepoa. Toisessa harjoituksessa liikkeet olivat 6 x six step, 10 x walk out (kävellään käsillä lankkuasentoon ja takaisin) ja 15 x sprintterivatsalihasliikkeet. Ja setti taas kolme kertaa parhaalla mahdollisella vauhdilla. Voin kertoa, että rankkaa oli, hiki lensi ja kroppa tahtoi luovuttaa. Mutta Johanneksen kannustuksella ei voinut lopettaa kesken. Treenin jälkeen oli voittajafiilis. Ja öö, mistäs tätä saisi lisää?

Yritin luontotankoilua. Huonosti sujui.
Johannes pitää Saiffalla bodyweight training -tunteja keskiviikkoisin klo 18.30. Näillä tunneilla ei siis tosiaan ole tätä breakdance-osuutta, mutta sitäkin voi käydä treenaamassa erikseen Saiffalla. Nettikaupassa näkyy myytävän 10 kerran kortteja. Tuli taas kaipuu takaisin katutanssien pariin, mutta ei taida enää löytyä aikaa tai rahaa uusille lajeille. Onneksi 10 kerran kortit on keksitty. Sellaisen ostan sitten joskus, kun rahapussi on hieman muhkeammassa kunnossa.

Illalla kävin vielä avopuolison kanssa kävelyllä ja innostuin vähän luontotankoilemaan. No, valitsin liian paksun puun ja paita meni likaiseksi. No, näyttäähän tuokin vajaa perhonen ihan hauskalta keskellä metsää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti