keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Treeniviikko 29/2013

Maanantai:
Lepo

Tiistai:
Kuntosali (2 h 13 min)

Keskiviikko:
Hot Jooga (1 h 30 min)

Torstai:
Kuntosali (1 h 35 min)

Perjantai:
Lepo

Lauantai:
Hot Jooga (1 h 30 min)
Kuntosali (1 h 11 min)

Sunnuntai:
Kuntosali (2 h 40 min)


Yhteensä: 10 h 39 min


Hei vaan pitkästä aikaa!
Vähän on ollut taas menoa ja meininkiä, ja blogin kirjoittelu ei ole sopinut kuvioihin. Pahoittelut, jos joku on malttamattomana jo odotellut. ;)

Sain tällä viikolla varmaankin elämäni ensimmäisen oikean treenipaidan. En huijaa. Käytän treeneissä aina ihan peruspaitoja. On se ehkä vähän noloa, kun kuitenkin treenaan niin paljon. Tehtiin avoupuolison kanssa vaihtokauppa. Maksoin hänen rannekkeensa Särkänniemeen ja hän tilasi minulle sopivasti samanhintaisen treenipaidan. Kätevää. Tietysti puin sen heti innolla päälle ja lähdin salille. Sain treenata ihan yksin, joten kehtasin ottaa itsestäni hieman typerän peilikuvan. Olen mielestäni aina ihan idiootin näköinen itse ottamissani kuvissa. Sivuprofiili toimii parhaiten, ettei kyllästyneen näköinen naamani näy kunnolla. Mutta kun paitaa piti saada esitellä!

Viime viikko oli treenin osalta aika tylsä. Vertical Club oli kiinni ja olin koko viikon iltavuorossa, joten en päässyt mihinkään kivoihin treeneihin. Kävin sitten vain salilla ja hot joogassa. Blaah. Molemmat lajit ovat kyllä kivoja, mutta tykkään vaihtelevista treeneistä. Ja tietysti kaipaan aina lempparilajini tankotanssin pariin. Hot joogasta en nyt oikein osaa muodostaa mielipidettä. Ensimmäinen kerta tietysti oli uutta ja jännää. Mutta nyt tuntuu, että samalla se on ihanaa ja samalla ihan kauheaa. Lämpö tuntuu ahdistavalta ja lopputunnista heikottaa. Vesi loppuu kesken ja tuntuu, etten jaksaisi odottaa enää sekuntiakaan loppurentoutukseen pääsemistä. Silti runsas hikoilu tuntuu ihanalta ja puhdistavalta, ja lihakset venyvät hyvin. Tunnin jälkeen yleensä särkee päätä. Täytyy kokeilla ratkaisuksi vaikka hieman suolaa vesipulloon tai jotain juomaa, joka sisältää tarpeellisia suoloja.

Viime postauksen käsinseisonta-asiasta. Nyt on maanantaina ja tiistaina jäänyt päivittäiset käsinseisontatreenit väliin. Olen lähiaikoina kärsinyt kourallisesta erilaisia vaivoja, joten maanantai ja tiistai jäivät kokonaan vaille treeniä. Inhottavaa. Viiden minuutin käsinseisonnat eivät siis edes käväisseet mielessä näiden kahden päivän aikana. Harmi, nyt joudun aloittamaan putken alusta. Ehti kalenteriin jo viisi oranssia kukkasta kertyä päivän käsinseisonnan suorittamisen merkiksi.

Tänään lähden kokeilemaan kahta SportSetter-passia. Varsinkin jälkimmäinen aktiviteetti vähän jännittää, ja joudun vielä kävelemään aivan entisen työpaikkani ohi. Niistä lisää myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti