sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Treeniviikko 28/2013

Maanantai:
Kuntosali (2 h 9 min)
Tankotanssi Pole Guru (1 h 15 min)
Rengastrapetsi Aerial Hoop Open class (1 h)

Tiistai:
Kuntosali (1 h 5 min)

Keskiviikko:
Tankotanssi vapaat treenit (1 h)
Voima lihaskuntotreeni (1 h)
Sulkapallo (1 h 5 min)

Torstai:
Kuntosali (1 h 30 min)
Tankotanssi Pole 2/3 (1 h 15 min)
Tankotanssi Pole 3 Flow (1 h 15 min)

Perjantai:
Lepo

Lauantai:
Lepo

Sunnuntai:
Lepo


Yhteensä: 12 h 34 min


En usko, että harrastan tänäänkään liikuntaa, koska olen vielä tämän päivän mökillä. Ei sitä tosin tiedä, mihin tuo sisko vielä innostaa, vaikka vakaa aikomukseni oli ottaa kunnolla taukoa. Kuntosaliajoista näkee muuten helposti, milloin treenaan jonkun kaverin kanssa ja milloin teen oman treenini kunnolla. Omat treenit venyvät aina yli kahden tunnin, kun kavereiden kanssa treenatessa menee nopeammin. Esim. tiistain treenissä tein muistaakseni vain 3 liikettä, joiden jälkeen siirryimme tekemään kässäreitä ja venyttelemään. Omissa treeneissä kuluu aikaa kunnon lämmittelyyn, puolapuutemppuiluun, itse treeniin ja venyttelyihin. Sirkustreenikaverin kanssa voisimme tosin yhdessäkin puolapuutemppuilla, mutta sillä salilla, jossa yhdessä käymme, ei ole puolapuita. Höh. Pakko valita sali, joka on molemmille sopivan matkan päässä. Viikki ja Otaniemi kun ovat aika kaukana toisistaan. 

Täysin lepäilyksi ei ole viikonloppukaan mennyt. Olimme eilen pari tuntia mustikassa. Kovin paljon niitä ei kertynyt, joten kohta lähdetään vielä uudestaan. Olisin toivonut löytäväni kantarelleja, koska jo joitakin viikkoja sitten Hesarissa oli juttua, että Espoon Nuuksiosta niitä on jo löytynyt. Rakastan sieniä. Pakko päästä pian Nuuksioon. Tai ihan minne vaan, mistä niitä voisi löytyä.

Harmi, kun omalta osaltani mökkireissu jäi lyhyeksi. Työt jatkuvat minulla taas huomenna, mutta siskoni ja äitini jäävät vielä muutamaksi päiväksi. Vertical Club on muuten ensi viikon kiinni. Miten voi ihminen pärjätä tällaisessa tilanteessa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti