tiistai 9. heinäkuuta 2013

Treeniviikko 27/2013

Maanantai:
Tankotanssi Pole Guru (1 h 15 min)
Rengastrapetsi Aerial Hoop Open Class (1 h 15 min)

Tiistai:
Tankotanssi vapaat treenit (1 h)
Aerial Yoga Vetreä (1 h)

Keskiviikko:
Aerial Yoga Lempeä (1 h)

Torstai:
Tankotanssi Pole 2/3 (1 h 25 min)
Tankotanssi Pole 3 Flow (1 h 15 min)

Perjantai:
Kuntosali (1 h 42 min)

Lauantai:
Hot Jooga Lempeä (50 min)

Sunnuntai:
Lepo


Yhteensä: 10 h 42 min


Jaiks, ei taas mitään aerobista liikuntaa. Suunnitelmat kävelylenkkien ja venyttelyiden kirjaamisesta kalenteriin menivät vähän mönkään, mutta jospa tällä viikolla yrittäisin uudestaan. Onneksi edes joitakin lyhyitä kävelymatkoja tuli tehtyä. Sellaisia matkoja, jotka olisi kiusaus mennä bussin kyydissä.

Maanantaina Pole Guru -tunnilla venäytin/reväytin/tms jotakin pakaran ja takareiden alueelta, ja alue oli todella kipeä tiistaina. Jätin Pole 3 Tricks -tunnin väliin sen takia. Muissakin treeneissä välttelin liikkeitä, jotka sattuivat. Keskiviikkona onneksi hieroja saikin pakaran kuntoon. Vieläkin tuntuu vähän ikävältä tehdä spagaattia tai kyykkyjä salilla, mutta otan rauhallisesti ja teen asioita kroppaani kuunnellen.

Sunnuntaina saivat treenit jäädä, kun lähdimme Särkänniemeen. Porukassa oli kolme tankotanssijaa ja avopuolisoni. Hän saikin kärsivällisesti ottaa kymmeniä kuvia meidän temppuiluista Angry Birds Landin lasten leikkialueella. Kiitos siitä! Täytyy kysellä, saanko julkaista pari tässä blogissa. Kuvista tuli nimittäin aika hauskoja.

Tämä on muuten sadas postaus tässä blogissa! Jee! Olisikohan pitänyt kehittää joku sadannen postauksen arvonta tai jotain? Ainakin olisi hyvät mahdollisuudet voittaa, kun lukijoita on vielä aika vähän. Hehe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti