maanantai 1. heinäkuuta 2013

Treeniviikko 26/2013

Maanantai:
Lepo

Tiistai:
Tankotanssi vapaat treenit (35 min)
Tanssi Oriental Groove (1 h)
Tanssi Bollywood (1 h)

Keskiviikko:
Aerial Yoga Lempeä (1 h)
Tankotanssi Open class (1 h)

Torstai:
Hot Jooga Lempeä (1 h)
Kuntosali (1 h 10 min)

Perjantai:
(Mansikan poiminta 1 h 45 min)

Lauantai:
Lepo

Sunnuntai:
Hot Jooga Lempeä (1 h 30 min)
Kuntosali (2 h 41 min)
Kävely 6,8 km (1 h)


Yhteensä: 11 h 56 min


Oho, nyt ollaan oltu ahkerana, vaikka pari lepopäivääkin olen ehtinyt pitää. Mansikan poiminta oli pakko merkitä suluissa, vaikken sitä treenimäärääni mukaan laskenutkaan, koska se on mielestäni aika hyvä peppu- ja selkätreeni. Ja lisäksi, ettei näyttäisi ihan lepäilyltä minun viikonloppuni. ;) Perjantaina en ehtinyt muuta tekemäänkään kuin poimia mansikat, olla töissä ja töiden jälkeen piti iltasalin sijaan tulla takaisin kotiin pakastamaan mansikat.

Uusista tanssikokeiluista kirjoittelinkin jo, ja suunnitteilla olisi kirjoittaa seuraavaksi hot joogasta, jota myöskin kokeilin tällä viikolla ensimmäistä kertaa. Sen verran voin paljastaa, että tykästyin kovasti, ja ostinkin SportSetter-kokeilun päätteeksi 10 kerran kortin Yoga Nordiciin. Kokeilin nyt vain aloittelijoille tarkoitettua Lempeä-tuntia, mutta täytyy kymppikortilla kokeilla, pärjäisinkö haastavammillakin tunneilla. Bikram ainakin kiinnostaa kuulemieni kokemusten perusteella. Lisäksi haluan nähdä, miten joogasalin Air jooga eroaa meidän tankotanssisalin Aerial Yogasta, vai eroaako mitenkään.


Kuntosalilla ehdin käydä kaksi kertaa, mikä on ollut tänä vuonna viikkotavoitteeni. Hienoa. Torstain treeni oli tosin superpikatreeni ilman venyttelyjä ja temppuiluja, koska aikaa oli vähän. Eilen taas oleskeltiin ihan pitkän kaavan mukaan. Pitkä aika selittyy puolapuu- ja käsinseisontatemppuilulla, pitkillä palautusajoilla sarjojen välissä ja avopuolisoni varmistamisella. Kiva olla yhdessä salilla, kun voi varmistaa toinen toistaan. Minulla erityisesti jalkaprässiin on kiva saada henkistä tukea, kun haluan koittaa koko ajan isompia painoja. Tällä kertaa tulokset eivät parantuneet; sama 7 toistoa 110 kg:lla.

Yhden kävelylenkin onnistuin puristamaan viikkoon. Vaikka yritän tsempata aerobisen kanssa, se näyttää joka viikko olevan ylivoimaisen vaikeaa. Tällä viikolla koitan kirjoittaa kävelyt kalenteriin valmiiksi.

5 kommenttia:

 1. Löysin vasta blogisi ja tykkään erittäin paljon! Treenailu ja tanssi yhdistettynä samassa blogissa on mulle just täydellinen kombinaatio :)

  Haha perjantain "treeni" kuulostaa ehdottomasti houkuttelevimmalta (meniköhän kaikki kulutetut kalorit mansikoiden napsimiseen ;)

  Visit My Blog One Less Lonely Dancer

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun löysit tänne! :) Joo, saattoi olla plus miinus nolla -tilanne perjantaina mansikoiden syömisen jälkeen. Mutta varsinkin selkä tuntui treenatulta! ;)

   Poista
 2. Hei kiva blogi. Itse harrastan kans tankoilua :) Oot aivan tosi tutun näkönen niin pakko kysyä et opiskeletko viikissä? Oot ihan samannäköinen kuin eräs tyttö ekemman labrakurssilla viime keväänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, kiitos! :) Joo, siellähän mä opiskelen.

   Poista
  2. Noniin. Ajattelinki et mulla on kyllä silmissä vikaa jos et oo sama tyttö :)

   Poista