maanantai 15. heinäkuuta 2013

Tankotanssijat Särkänniemessä

Olimme viikko sitten sunnuntaina Särkänniemessä avopuolisoni ja kahden tankotanssijakaverin kanssa. Kyllähän sen tietää, mitä tapahtuu, kun sirkus- ja/tai tankoihmiset lähtevät yhdessä johonkin. Voi Mika-raukkaa. No ei, oli hänelläkin varmasti hauskaa meidän kanssa, mutta hänelle tietysti lankesi valokuvaajan osa. 


Tämä ensimmäinen kuva otettiin jopa ihan Mikan ehdotuksesta. Olimme viime vuonna kahdestaan Särkänniemessä, jolloin otatin itsestäni samanlaisen kuvan, niin tästä tuli nyt sitten näköjään heti perinne. Vähän niinkuin siitä Extreme Runin jälkeisestä perhoskuvasta. Voi sitten tehdä hauskan kollaasin, kun kuvia kertyy tarpeeksi. 


Aika pian löydettiin lasten leikkialue Angry Birds Landista. Vähän epäröitiin, että kehtaako sinne nyt mennä, mutta ei siellä yläikärajaa lukenut, joten sekaan vaan. Tietysti, kun ei tiedä, minkälaista materiaalia tolppa on, niin ensiksi kokeillaan ayshaa handspringillä, eikö vaan? Ihan hyvää materiaaliahan se oli, mutta epävarmuus näkyy pienoisissa koukkupolvissa. 


Voisiko joku kertoa, miten voi näyttää hyvältä ja viehkeältä myös pää alaspäin? Terveisin, noita-akka. 


Ja koska meitä oli kerrankin useampia tankoilijoita, niin piti kokeilla myös tupla- ja triplatankoilua. Tästä tuli mielestäni todella hauska kuva. Tunnustan nyt, että olen totaalisen surkea supermiehessä, jonka Tanja tuossa esimerkillisesti näyttää. En oikein ymmärrä, mihin se on kadonnut, koska olen sen kuitenkin jo kauan sitten osannut. Nyt en vain yhtäkkiä enää saa sitä koskaan siististi. Jalat jäävät harottamaan ja tanko valahtaa puoleen reiteen. Saattaa ehkä johtua siitä, etten enää fitpolella saa lantiota sulavasti pudotettua, kun pito on niin paljon parempi kuin x-polella. Ärsyttävää, johtui mistä johtui. Pitää ehkä treenata seuraavan kerran vapaissa treeneissä pelkästään sitä. Siitä on niin paljon kivoja jatkoliikkeitä, jotka eivät muuta kautta onnistu. 


Ja tässä sitä triplatankoilua. Tanja ylimpänä, Hanna keskellä ja minä alimpana. Kuvasta tuli jotenkin söpöllä tavalla kaoottinen, kun kaikkien jalat osoittavat eri suuntiin. 


Lopuksi vielä jadeyritys, mutta tanko oli ehkä hieman liian ohut, shortsini hieman liian pitkät ja reiteni hieman liian aurinkovoiteella rasvatut. Kuvasta tuli kuitenkin ihan söpö, joten ei välitetä jalkojen asteista. 

Kokonaisuudessaan reissu oli todella hauska, ja lempparilaitteeksi taisimme yhdessä valita Tornadon. Parasta on lähteä huvipuistoon parillisena määränä ja sellaisessa porukassa, joka uskaltaa mennä kaikkiin laitteisiin. Hih. 

Tällä hetkellä istun junassa matkalla takaisin Helsinkiin. En tiedä, miten voin olla niin hölmö, että luulin minulla olevan tänään aamuvuoro. Olen kuitenkin ainakin kahdessa eri yhteydessä selittänyt, että minulla on koko viikko iltavuoroa enkä siksi pääse treeneihin/palaveriin/jne. No, soitin sitten VR:lle, että vaihdetaan lippu sunnuntai-illalta maanantaiaamulle ja jäin vielä yhdeksi illaksi äidin ja siskon kanssa mökille. Ihana reissu sekin. Otin lupaukseni mukaisesti ihan rennosti, ja sisko sai lähteä yksin aamulenkeilleen. Nyt tuntuu olo hyvin palautuneelta eli tästä on hyvä jatkaa uuteen treeniviikkoon! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti