lauantai 13. heinäkuuta 2013

Mökillä

Tulin äidin ja siskon kanssa mökille rentoutumaan viikonlopuksi ja loman päättäjäisiksi. Siskon toiveista huolimatta jätin juoksukengät kotiin. Keho alkaa nimittäin jo muistuttelemaan, että välipäiviäkin kannattaa pitää. Tällä hetkellä vikaa löytyy pakarasta, ranteesta ja olkapäistä. Vilkkaan liikenteen keskellä ajaminen vielä lisäsi kipuja, joten mökille pääsy oli tosiaan rentoutus. Mukana meillä on myös kaksi koiraa: vanhempieni koira Peki ja siskoni koira Seppo. Olen totaalisen rakastunut herttaiseen Pekiin, jonka kuvat koristavat nyt tätä postausta. Muuten en postauksessani aio käsitellä koiria.  

Peki matkalla mustikkaan.
Olen puhunut aiemmin, että kesällä on tullut herkuteltua enemmän. Lähinnä jäätelö maistuu kuumina päivinä. Jopa niin paljon, että muutama kilokin on kertynyt. Tästä harmistuneena päätin maanantaina jatkaa taas tiukempaa linjaa. Jokapäiväiset jäätelöt saivat jäädä, ja juuri ostettu ihana Ben&Jerry's Karamel Sutrakin jäi pakastimeen odottamaan herkkupäivää. Samalla päätin vähentää Batteryn juomista. Olen ehkä aiemminkin maininnut, etten siedä aspartaamin makua, joten Batteryn vaihtaminen sokerittomaan ei ole minulle vaihtoehto. Mutta en stressaa sokerijuomasta, kun kokonaisuus on hyvin hallinnassa. Vähän on kuitenkin varaa vähentää. Poistetaan siis puolet Batterysta ja jäätelöt/herkut kokonaan, ja katsotaan, mihin päästään. Herkkupäivä on silti kerran viikossa, jotta jäätelönhimoa vastaan voi taistella muistuttamalla itseään, että kauan ei enää tarvitse odottaa.

Seppo taka-alalla, Peki etualalla.
Treeniin yritän edelleen lisätä sitä aerobista, mutta se vaikuttaa olevan kovin vaikeaa. Sulkapalloa sentään pelasimme tunnin tällä viikolla. Ja eilen jopa venyttelin kunnolla siskoni kanssa. Askel sekin.


Jotenkin nyt tuntuu vaikealta kirjoittaa, joten taidan luovuttaa tältä erää ja palata huomenna treeniviikkopostauksen kanssa. Aina ei irtoa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti