perjantai 5. heinäkuuta 2013

Ah, kuntosali

Tänään oli taas kuntosalipäivä. Avopuolisoni lähti jo tunnin aiemmin salille, kun itse olin sopinut kuntosalitreffit kaverini kanssa. Lähdettiin kuitenkin lopulta avopuolisoni kanssa samaa matkaa kotiin. Hänellä siis kestää _kauan_. 


Teimme kaverini kanssa yhdessä lyhyet selkä-, vatsa- ja kylkiliikkeet. Sen jälkeen kaverini jatkoi vielä vatsa- ja selkälaitteiden kanssa, kun itse siirryin pakolliseen temppuosioon. Iron X sujui mielettömän hyvin. Jesjesjes! Tuo kuvassa näkyvä asento on screenshot videolta, ja tuossa kohtaa pysyin vielä hetken paikallaan ennen kuin putosin. Puolapuilla alkaa siis jo näyttää hyvältä, mutta tangolla asento lähtee pyörimään. Mutta eipä siinä varmaan enää ole muuta kuin että lisää treeniä! Kuten aiemmin mainitsin, aloitin harjoittelemaan tätä liikettä hieman väärin. Tai no, jos olisin superlihaksikas mies, niin voisin tehdä tämän täysin kroppa suorana. Mutta koska en ole superlihaksikas mies, taikatemppu oli taittaa hieman lantiota ja koittaa avata jalkoja mahdollisimman lähelle sivuspagaattia. Nämä neuvot sain tankotanssiopettajaltani, kun tuskailin, että miksei tämä muka suju yhtään, kun voimaa kuitenkin aika hurjasti on.


Temppuilun jälkeen siirryimme salitreenin pariin. Tein itse käsi- ja pohjetreenini, ja opastin kaveriani jalka- ja selkätreeniin. Hyvin lähti heti sujumaan kaikki liikkeet hänelläkin. Omassa treenissäni huomasin parannusta, mikä paransi jo valmiiksi hyvää treenifiilistä entisestään. Olin ottanut aamulla tehonlisääjää, joten silläkin oli vaikutusta.Tein käsi- ja pohjetreenin loppuun, jonka jälkeen haluisin vielä kokeilla leukoja, kun energiaa riitti. Yllättäen treenin jälkeen jaksoin tehdä vielä 6 leukaa myötäotteella ja 5 vastaotteella. Woohoo! Otin jännän videonkin, mutten jaksa nyt muokata sitä. Ehkä toiste. :)


Lopuksi vielä venyttelin. Spagaattitilanne näyttää tältä. Tämä on parempi puoleni. Väärää puolta en viitsinytkään tehdä, koska oikea pakara vähän venähti (tai jotain) maanantaina. Se oli todella kipeä tiistaina ja pelkäsinkin, että nyt tulee pitkä sairasloma. Keskiviikkona kävin hieronnassa ja mainitsin asiasta, ja hieroja onnistuikin hieromaan pakaran kuntoon. Ja sen jälkeen se on toiminut ihan hyvin. Vähän vielä pelkään sen venyttämistä, koska venytyksessä se poksahtikin. Ja äänekkäästi poksahtikin. Mutta pikkuhiljaa. 


Ja nyt illanviettoon tankotanssijoiden kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti