maanantai 24. kesäkuuta 2013

Treeniviikko 25/2013

Maanantai:
Tankotanssi koreotreeniä (1 h 45 min)
Kuntosali (1 h 43 min)

Tiistai:
Kuntosali (1 h)

Keskiviikko:
Aerial Yoga Lempeä (1 h)
Tankotanssi Open class (1 h)
Kuntosali (1 h 15 min)

Torstai:
Lepo

Perjantai:
Kuntosali (2 h 20 min)

Lauantai:
Lepo

Sunnuntai:
Kävely (45 min)
Kuntosali (1 h 40 min)


Yhteensä: 12 h 28 min


Aika epätavallinen treeniviikko, kun se koostuu pääasiassa kuntosalista. Ei tullut sitä viiden päivän kuntosaliputkea, kun torstain iltatreenitreffit peruuntuivat ja avopuoliso houkutteli sen sijaan aamutreenaamaan perjantaina. Mutta neljänkin päivän putki - joka alkoi edellisen viikon sunnuntaina - oli minulle pisin putki koskaan. Kaikki kuntosalitreenit eivät olleet yhtä rankkoja kuin normaalisti, joten hyvin selvisi tuon pitkän putken.

Perjantaina oli jälleen todella hyvä treeni, ja sain valokuvattua toisenkin osan treeniohjelmastani. Heräsimme avopuolisoni kanssa aamulla kuudelta, jotta ehtisimme salille vielä ennen juhannusreissuun lähtöä. Ihan hullua, sanon minä. Ei ollut minun idea tämä. Tein käsitreenin, jonka jälkeen matkalaukkujen kantaminen autoon tuntui kuolemalta. Onneksi vanhemmat tulivat noutamaan ihan pihasta, niin ei tarvinnut kantaa laukkuja sen pidemmälle.


Olimme tosiaan vanhempieni ja avopuolisoni kanssa Ähtärissä mökillä juhannuksen. Olin suunnitellut, että reippaillaan ainakin pitkien kävelylenkkien, melonnan, minigolfin, beach volleyn ja uinnin parissa, mutta pääasiassa keskityimme syömiseen ja rentoutumiseen, mikä osoittautui lopulta oikein hyväksi suunnitelmaksi. Välillä on ihan hyvä vain rentoutua. Kävelimme kuitenkin yhden 45 minuutin lenkin, kävimme kerran uimassa (n. 10-15 min) ja pelasimme yhden kierroksen minigolfia. Niin, ja toinen kävelylenkki (3 km) tuli tehtyä Ähtärin eläinpuistossa. Oli kuitenkin loistava pikkuloma ja tänään on taas uutta puhtia töitä varten.

Eilen, sunnuntaina, saatoin vahingossa mainita kotiin tullessamme, että vielähän tässä ehtisi salille. Se riitti avopuolisoni innostuksen heräämiseksi ja niin piti taas kerran lähteä treenaamaan. Tällä kertaa treeni ei oikein sujunut, mutta onnistuin kuitenkin väsyttämään jalat sopivasti.

Tänään on vielä illan suunnitelmat auki. Minulla ei ole mitään treenejä varattuna enkä ole varma, jaksanko mitään tehdä. Otin kuitenkin töihin treenivaatteet mukaan, jotta voin työvuoron päätteeksi tehdä spontaanin päätöksen. SportSetter-passia pitäisi päästä käyttämään, mutta katsotaan nyt, mihin innostun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti