sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Treeniviikko 24/2013

Maanantai:
Lepo


Tiistai:
Aerial Yoga Lempeä (1 h)


Keskiviikko:
Lepo

Torstai:
Sulkapallo (1 h)

Perjantai:
Tankotanssi Open class (1 h)
Aerial Yoga Näppärä (1 h)
Kävely 5,6 km (54 min)

Lauantai:
Lepo

Sunnuntai:
Kuntosali (2 h 38 min)
Karting (20 min)


Yhteensä: 7 h 52 min
Alkuviikosta oli tosiaan vähän hiljaista, koska tsemppasin ja luin tentteihin. Lauantai taas kului töissä, jonka jälkeen lähdin suoraan kaverin synttäritupareihin. Todella hiljainen treeniviikko siis.

Tänään olimme kuitenkin avopuolisoni kanssa salilla. Hän kuvasi treeniohjelmani kaikki liikkeet, joten tulen kirjoittamaan sen tänne esille. Käytin pitkästä aikaa tehonlisääjää, ja treeni kulkikin todella hyvin. Ei ole vähään aikaan tehnyt mieli ottaa tehonlisääjää, koska pelkkä ajatuskin oksetti jo valmiiksi. Tänä aamunakin oli vähän hankaluuksia saada juoma juotua, mutta loppujen lopuksi se ei aiheuttanut salilla yhtään huimausta tai oksetusta. Ei myöskään ollut sitä perinteistä maailmanvalloitusfiilistä, vaikka muuten treeni sujui aivan loistavasti. Kroppa jaksoi hyvin alun lihaskuntotreenit, temppuilut puolapuilla ja vielä itse treenin. Siihen sain kulumaan mukavat 2 h 38 min ilman venyttelyjä. Tuli kova kiire kohti seuraavaa ohjelmaa, joten venyttelyt jäivät illalle.

Innokkaana ensimmäisen kierroksen jälkeen.
Seuraavana ohjelmassa oli nimittäin kartingia eli mikroautoilua. Appiukkoni oli ostanut meille kaikille kaksi 10 minuutin ajoa Kart'in Clubilla. Olin kokeillut kartingia kerran aiemmin, mutta silti ensimmäinen kierros meni vähän jännittäessä. Päästin suosiolla kaikki ohi hidastamalla johonkin paikkaan, jossa olin poissa tieltä. Toisella kierroksella olinkin sitten jo tottunut menoon ja ajoin kunnolla, hidastaen vain kerran tai pari. Karting on kyllä järjettömän hauskaa, vaikka silloin ensimmäistä kertaa kokeillessa ajattelin, ettei autourheilu todellakaan ole minua varten. Ja urheilua se kyllä onkin. Kylki- ja vatsalihakset ovat kunnolla käytössä, kun koittaa vastustaa keskipakoisvoimaa mutkissa. Samoin kädet ovat (ainakin minulla) kovilla ratin vääntämisessä. Ajon jälkeen hiki virtasi ja kädet tärisi. Suosittelen kyllä kaikille vauhtihirmuille ja uskalikoille.

Toisen kierroksen tulokset saimme mukaamme. Oma paras aikani oli 32,596 sekuntia. Avopuolisoni, joka on harrastanut kartingia nuorempana neljä vuotta, paras aika oli 29,591 sekuntia. Ero saattaa vaikuttaa pieneltä, mutta ei se kartingissa ole. Paikan seinällä oli parhaiten ajaneiden ajat, ja ne olivat jotain 27 sekunnin luokkaa.

Tämän urheilun jälkeen olinkin jo aika poikki enkä jaksanut enää illalla lähteä treenaamaan koreografiaani. Höh. No, ensi viikolla sitten täysi draivi päällä.

Leppoisaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti