sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Treeniviikko 23/2013

Maanantai:
Tankotanssi Pole Guru (1 h 15 min)
Rengastrapetsi Aerial Hoop Open class (1 h)

Tiistai:
Tankotanssi vapaat treenit (1 h 10 min)

Keskiviikko:
Aerial Yoga Lempeä (1 h)
Tankotanssi Open class (1 h)
Kävely 6,1 km (57 min)
Voima lihaskuntotreeni (1 h)

Torstai:
Kuntosali (1 h 45 min)
Kävely 3,2 km (35 min)

Perjantai:
Tankotanssi vapaat treenit (1 h 20 min)
Tankotanssi Open class (1 h)

Lauantai:
Lepo

Sunnuntai:
Kuntosali (1 h 12 min)


Yhteensä: 13 h 14 min

Tällä viikolla on ollut kiva ja monipuolinen treeniviikko. Kävelyä pari kertaa (vaikka toinen olikin aika lyhyt), jotta saadaan vähän aerobista tällekin tytölle. Kuntosalikin on vihdoin onnistunut kaksi kertaa yhden viikon aikana. Ja tarpeeksi tankotanssia, vähän joogaa ja rengastrapetsia. Tosi kiva!

Opin torstain tankotanssitreeneissä kaksi uutta liikettä. Aina yhtä ihana oppia uutta, kun välillä tuntuu, että junnaan vain paikallani. Toinen oli tuo kuvassa näkyvä yhden käden perhonen. Näin kuvan netissä ja pakko oli päästä heti kokeilemaan. Vielä en löytänyt kädellä jalkaa, mutta lisää harjoitusta vaan. Liike näyttää pelottavalta, mutta olikin oikeastaan aika helppo. Ihan tukevalta asento tuntui, vaikka aluksi oli aika jännä. Toinen liike oli sitten eräänlainen spagaatti ilmassa pyörivällä tangolla. Otin sen kyllä videolle, mutten ole vielä ehtinyt pätkiä tunnin mittaista videota osiin. Laitoin nimittäin läppärin kuvaamaan koko vapaat treenit, koska olin yksin salissa.

Kuntosalilla tunnen oloni edelleen bodariksi, kun väännän kyykkyjä tanko niskassa hiki valuen ja puuskuttaen. Askelkyykyt tuntuvat vielä hieman vaikeilta tangon kanssa. Ehkä minulla on liikaa painoa tai sitten tangon tasapainottelu vaatii vielä harjoittelua. Ehkä molemmat. Leuanvedoissa on tullut takapakkia. Tänäänkin meni vain 4 vastaotteella, vaikka viime kerralla meni 6, ja sitä ennen 8. Toisaalta, en ole ollut niin ahkera salillakävijä nyt lähiaikoina.

Ilmoittauduin muuten jo ensi vuodenkin Helsinki City Runiin. Tämän vuoden osallistujat pystyivät reklamoimaan HCR:n sen alimittaisuuden vuoksi ja saivat ensi vuoden juoksun 29 €:lla. Vaikka sanoinkin, etten aio mennä enää koskaan uudestaan, jäi alimittaisuus silti vähän kaivelemaan. Voinko nyt sanoa juosseeni puolimaratonin? Tosin, en olisi kaivannut reittiin enää yhtään lisää pituutta. Mutta ehkä jos treenaan nyt kunnolla, pääsen ensi vuonna täyden matkan alle kahteen tuntiin? Siihen tähdätään. Nice Runiin en sitten päässytkään, kun osallistujia työpaikalta oli liian vähän. No, ei se mitään, 5 km menee helposti tavallisella lenkilläkin.

Sellaista tällä viikolla. Hauskaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti