maanantai 3. kesäkuuta 2013

Treeniviikko 22/2013

Maanantai:
Lepo

Tiistai:
Aerial Yoga Lempeä (1 h)
Kävely (1 h)
Tankotanssi Pole 3 Tricks (1 h 15 min) 

Keskiviikko:
Tankotanssi Pole 2 (1 h)
Voima lihaskuntotreeni (1 h)

Torstai:
Tankotanssi koreotreeniä (2 h 15 min)

Perjantai:
Kuntosali (2 h 38 min)

Lauantai:
Kuntosali (1 h 58 min)

Sunnuntai:
Lepo


Yhteensä:12 h 6 min
 

Pääsin tällä viikolla kokeilemaan toisenkin osan uudesta kuntosaliohjelmastani. Ensimmäinenkin osa oli ehtinyt jo sen verran unohtua, että oli ihan hyvä, että avopuoliso oli mukana. Hän näytti puolet liikkeistä uudelleen, kun en enää muistanut oikeaa liikerataa tai jotain muuta jujua. Poistimme myös heti ohjelmasta olkapäälle kipeää tekevät liikkeet. Onneksi avopuolisoni on jo niin konkari, että keksii helposti korvaavat liikkeet. Sain sitten mieluisan ja kivuttoman ohjelman.

Muuten onkin ollut aika vähänlaisesti treeniä. Kuntosalilta tulee paljon tunteja, mutta haluaisin enemmän kappalemäärässä. Etenkin koreotreeniä pitäisi olla lisää, kun kisat taas lähestyvät. Torstaina piti olla vielä kaksi ohjattua tankotuntia, mutta olin taas onnistunut keräämään itselleni kaikenlaisia vaivoja. Yhä kummittelevan yskän ja nuhan lisäksi toinen olkapääni oli kipeä yhden epäonnistuneen tankoliikkeen takia, ja toisessa olkapäässä oli kummallinen hermovika. Vähän väliään käsi meni ihan yhtäkkiä täysin voimattomaksi, ja palautui yhtä nopeasti. Voimattomuus oli kuitenkin sitä luokkaa, että käsi putosi aina kohtauksen tullessa. Ajattelin, että se saattaisi olla vaarallista, kun on tangolla ylösalaisin pelkästään käsien varassa, joten peruin tunnit. Tällaista on ollut minulla ennenkin enkä tiedä, mistä se johtuu. Jos joltain on joskus mennyt astuessa jalka alta, niin sellainen samanlainen tunne oli minulla kädessä.

Nyt kaiken pitäisi taas olla ok, mutta treeni-into on taas jossain ihan muualla. Ei innostaisi yhtään mennä tänään treenaamaan, mutta tunteja on varattuna. Ehkä se johtuu tästä ihanasta aurinkoisesta säästä, kun tekisi mieli olla ulkona ja nauttia elämästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti