keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Putki päällä


Hyvää keskiviikkoiltaa!

Ajattelin nyt, että aina ei tarvitse olla mitään punaista lankaa tekstillä, jotta sen voi julkaista blogissa. Tylsäähän se on, kun tulee kirjoitettua vain muutaman kerran viikossa, vaikka tahtoisi kirjoittaa useamminkin. Täydellisyyden tavoittelu vain pakottaa miettimään sitä punaista lankaa. Nyt antaa mennä näin!

Tällä viikolla tulee varmaan pisin kuntosaliputkeni ikinä. Tai oikeastaan se taitaa nyt jo olla pisin ikinä. Sunnuntaina tein kunnon selkä- ja jalkatreenin, joka tuntuu jaloissa vielä tänäänkin. Toivottavasti kuntosalilla käyntiä säännöllistämällä jalat alkavat pikkuhiljaa tottua rasitukseen eikä palautumiseen kulu kolmea päivää. Oli kyllä hyvä treeni silloin, huhhuh! Parasta olla avopuolison kanssa kahdestaan salilla. Maanantaina kävin treenikaverini kanssa Meilahden UniSportin salilla. Tein aika rennon käsipainotteisen treenin, koska olin aikalailla kokovartalopoikki edellisen päivän salitreenistä ja kyseisen päivän tankotreenistä. Olin kuitenkin jo aiemmin sopinut nämä treenitreffit, joten en viitsinyt perua. Tiistaina taas kävin tutustuttamassa kaverini Viikin UniSportin saliin. Tämäkin oli rennompi treeni, koska aikaa oli vain reilu tunti ja kävimme pikaisesti läpi salin kaikki laitteet (niitä ei onneksi ihan hirveän paljon ole). Tein keskivartaloa ja vähän vielä käsiä. Kolme päivää putkeen salilla taitaa tosiaan olla pisin putki ikinä, mutta aion jatkaa sitä vielä tänään illalla töiden jälkeen käsi- ja pohjetreenin parissa, ja huomiseksi olen jälleen sopinut treenitreffit, jolloin vuorossa on toivottavasti taas selkä- ja jalkatreeni. Tässähän alkaa kohta olla niin innostunut, että tarvitsee kolmijakoisen treenin!
Meilahden sali aamulla ennen asiakkaita.

Tänä aamuna kävin Aerial Yogassa ja tankotanssitunnilla (Open class). Aerial Yoga oli ihanan rentouttavaa ja hyvää mieltä tuovaa, kuten aina. Voi kun voisin aloittaa joka aamun näin. Toivottavasti syksyn opiskeluaikataulut antavat mahdollisuuden ainakin yhdelle aamujoogalle viikossa. Jos ei joka aamua voi aloittaa kellottelemalla hammockissa, niin ainakin kerran viikossa!

Open classissa harjoittelin machine gun -nimistä liikettä. (Kuva Googlesta hakusanoilla "machine gun pole".) Sain sen parin yrityksen jälkeen menemään pienellä avustuksella, mutta vielä en voi sanoa osaavani. Hauska liike kuitenkin, joten olin iloinen saadessani sen tehtyä. Ensi tunnilla täytyy kokeilla uudestaan.Ja illalla asiakkaiden lähdettyä.
Jos jossain vaiheessa valittelin, ettei treeni innosta, niin nyt on hyvä fiilis taas löytynyt. Tai ehkä se johtuu siitä, että olen käynyt nyt helpommilla tunneilla, joten koen onnistumisia koko ajan. Töissä on ollut paljon iltavuoroa, niin en ole vakiotunneilleni päässyt. Aamulla on kuitenkin ihan hauska käydä esimerkiksi juuri tuolla Open classilla, kun voi tehdä vähän mitä haluaa ja osallistujia on aamuisin vähemmän. Missasin aiemmin Guru-tunnin, jolla tuota machine gun -liikettä tehtiin, niin nytpä sain sitäkin harjoiteltua. Jee jee.

Eipä tässä sen enempiä. Odotan jo innolla, että pääsen tekemään käsitreeniä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti