tiistai 11. kesäkuuta 2013

Lorna Jane ystävämyynti

Tervehdys!

Olisi paljonkin taas ideoita kirjoitusten aiheiksi, mutta olen ollut taas huono kuvien kanssa, ja tuntuu oudolta kirjoittaa ilman kuvitusta. En ole vielä päässyt siihen pisteeseen, että kulkisin koko ajan kännykän kamera valmiina. Ehkä se on ihan hyväkin? Ehdin nauttia hetkistä mieluummin kuin ottaa niistä kuvia.

Mutta halusin kuitenkin tulla kertomaan (ainakin helsinkiläisille) hyvästä uutisesta, jonka kuulin/näin tällä viikolla. Listasin aiemmin lempparituotteeni Lorna Janen tämänhetkisestä valikoimasta. No nyt olisi mahdollisuus päästä merkin ystävämyyntiin tekemään ostoksia halvemmalla. Mainos lupaa jopa 50% alennuksia. Miksi minulla pitää olla töitä?


Tänään oli tullut myös jälleen uusia tuotteita verkkokauppaan. Uusista tuotteista suosikikseni nousi Katy urheiluliivi. Katselen valikoimasta erityisesti urheiluliivejä, koska ne sopivat hyvin tankotanssitopeiksi.

Mutta mutta, muutama treenikaverini ainakin kiinnostui LJ-topistani, joten nyt on teilläkin mahdollisuus käydä ostoksilla ja tehdä minut kateelliseksi seuraavissa treeneissä. Hehe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti